Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
14.01.2012 15:04 - Картата на Пири Райс
Автор: rebellion Категория: Лични дневници   
Прочетен: 15619 Коментари: 18 Гласове:
29


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Картата на Пири Райс изобразява западния бряг на Африка и Северния бряг на Антарктика, който е нарисуван в перфектни детайли. Въпреки цялата мистериозност на картата, най-объркващ е не въпроса как е успял Пири Райс да нарисува точна карта на Антарктика 300 години преди откриването й, а защо на картата е нарисуван не брегът, определен от ледовете, а този под него...

През 1929 година група историци намират удивителна карта, нарисувана върху кожа от газела. Изследванията показват, че тя е истинска и е нарисувана през 1513 година от Пири Райс, известен адмирал от турската флота през 16-ти век. Неговата страст била картографията. Неговият чин в турската армия му позволявал привилигерован достъп до имперската библиотека в Константинопол. Турския генерал пише в серия бележки върху картата, че той е копирал информацията за нея от голям брой други карти, някои от които са от 4-ти век преди Христа и по-рано.

Картата на Пири Райс изобразява западния бряг на Африка и Северния бряг на Антарктика, който е нарисуван в перфектни детайли. Въпреки цялата мистериозност на картата, най-объркващ е не въпроса как е успял Пири Райс да нарисува точна карта на Антарктика 300 години преди откриването й, а защо на картата е нарисуван не брегът, определен от ледовете, а този под него. Геоложките факти показват, че най-късното възможно време, в което Земя кралица Мод е можело да бъде видяна без ледове, е 4000 години пр. н. е.

На 6 юли 1960 година въздушното командване на САЩ отговаря на искането на професор Чарлс Хапгуд от колежа Кийн, за оценка на каратата на Пири Райс. Ето и отговора:

"Вашето искане за оценка на някои необичайни характеристики на картата на Пири Райс от 1513 година от нашата организация беше уважено.

Твърдението, че долната част на картата изобразява Бряг принцеса Марта от Земя кралица Мод, Антарктика и полуостров Палмър е логично. Ние открихме, че това по-всяка вероятност е вярната интерпретация на картата. Географските детайли в долната част на картата забележително съвпадат резултатите от направения от шведсско-о-британската антарктическа експедиция сеизмичен профил на бреговете на Антарктика. Това означава, че бреговата линия е картографирана преди брега да бъде покрит с лед. В момента ледената шапка в този район е дебела около 1,5 километра.

Нямаме обяснение за това как би могла да бъде нарисувана тази карта с географските знания от 1513 година."

Официалната наука винаги е твърдяла, че ледената покривка на Антарктика е там от милиони годиини. Картата на Пири Райс показва, че северната част от континента е била картографирана преди да бъде покрита с лед. това би могло да стане преди милиони години, но за съжаление, доколкото ни е известно, тогава не е имало хора на Земята.(

Други изследвания показват, че последния топъл период в Антарктика е свършил преди около 6.000 години. Все още се спори дали това не станало между 13.000 и 9.000 години пр. н. е. Дори и според най-оптимистичните прогнози някой трябва да е картографирал Антарктика преди 6.000 години. Каква цивилизация е била способна на такова нещо тогава, след като географската дължина се използва в нашите географски карти само от втората половина на 18-ти век.

Според традиционната наука, първата цивилизация се развила в Средния изток преди около 3.000 години. Тя е последвана след едно хилядолетие от индийската и китайската цивилизации. Коя е била цивилизацията, способна да направи такава прецизна карта, каквато ние притежаваме само от 40-50 години?

През Средните векове капитаните често използват едни карти, наречени "портолани", които били точни и показвали най-големите морски пътища, бреговата линия, пристанищата, заливите и др. Повечето от тези портолани били карти на Средиземно море, Егейско море и други познати морета. Но имало и такива карти, които показвали непознати земи, и те били крити от капитаните по всевъзможни начини. Предполага се, че Колумб също е разполагал с някоя от тези специални карти.

Пири Райс използва няколко по-стари карти, събрани при пътуванията му и намерени в библиотеката в Константинопол, за да нарисува своята карта. Той оставя записки по картата, които ни дават представа за работата, която е извършил по картата. В една от своите записки той пише, че няма пръст в оригиналното изследване и картография, а само е събрал данните от различни други карти в една. Той пише още, че част от картите са били от съвременни ( тогава ) моряци, а други са от дълбока древност - от 4-ти век преди н. е. и по-рано.

Според Хапгуд точната информация, отбелязана на картата се е предавала от човек на човек. Картите са нарисувани от неизвестна цивилизация, а най-вероятнйя начин за тяхното предаване е чрез Минойската цивилизация, която в продължение на хилядолетия е давала на света едни от най-добрите моряци. Пири Райс може да е попаднал на картите, които някога е съхранявала Александрийската библиотека, най-голямата за времето си. Част от картите са попаднали в ръцете на западно-европейци след кръстоносните походи.

Хапгуд допълва "Повечето от тези карти са били на районите в Средиземно и Черно море. Други обаче изобразявали двете Америки, Арктичния и Антарктичния океан. Става ясно, че неизвестни древни мореплаватели са плавали от полюс до полюс. Освен това те са стигнали до бреговете на Антарктида по времето, когато тя не е била покрита с лед. От тези карти става ясно още, че тези хора са имали инструменти за навигация, с които да измерват географската дължина. Това доказателство ще даде достоверност на хипотезите за изгубени цивилизации от древни времена. Учените досега подминаваха тези доказателства с обяснението, че те са митове, но факт като картата на Пири Райс не може да бъде изопачен."

image

През 1953 офицер от турския флот изпраща картата на Пири Райс в хидрографския отдел на флота на САЩ. За да я оцени, М. Уолтърс, главен инженер в бюрото, извиква на помощ Арлингтън Малъри, авторитет по въпросите за древните карти, с когото е работил и преди. След дълго изучаване, Малъри открва, че е използван проекционен метод. За да провери точността на картата той прави мрежа и пренася картата на Пири Райс върху глобуса. Картата се оказва абсолютно точна. Малъри знае, че едиствения начин да нарисуваш карта с такава точност е зоново изследване. Въпросът е кой е летял със самолет над земята, за да направи карта?

В хидрографския офис не могли да повярват на очите си. Те дори поправили някои грешки в тогавашните им карти. Прецизността на картата би могла да се постигне само чрез сфероидна тригонометрия, метод, непознат преди средата на 18 век. За да се увери в необходимостта от задълбочени математически познания, Хапгуд изпраща картата на Ричард Страхан от Масачусетския технологичен институт, който му отговаря през 1965, че математическото ниво трябва да е много високо, за да се направи толкова точна карта.

Както се твърди в писмото на флота до Хапгуд, шведско-британската експедиция до Антарктида потвърждава, на базата на изследвания със сонар и сеизмично озвучаване, че заливите, реките, планините и др., изобразени на картата на Пири Райс действително са на точните места под леда, дълбок 1,5 километра.

Картата на Пири Райс не е единствена по рода си. На портолана на Дулчерт от 1339 година географската ширината на Европа и Северна Африка е перфектно отбелязана, а географската дължина се отклонява в Средиземноморието е около Черно море с половин градус. Друга интересна карта е тази на Зено от 1380 г. Тя показва голям район, стигащ на север до Грендландия. Нейната точност е абслютна.

Картата на турчина Хаджи Ахмед от 1559 година пък показва 1.600-километровата ивица, свързваща Аляска с азиатския континент. Този естествен мост е бил покрит с вода в края на последния ледников период, заради повишаването на морското равнище.

Оронтеус Финеус е друг картограф, начертал карта на Антарктида с учудваща точност през 1532 г.

На друга карта виждаме Гренландия като два отделни острова. Този факт е потвърден от френска експедиция, която открива, че има доста дебела ледена покривка, която свързва двата острова.

С една дума карти от древността ни показват практически целия свят. Някои от тях със сигурност датират от времето, когато Гренландия и Антарктида не са били покрити с лед. Другия вариант е да приеме, че преди хиляди години е съществувала цивилизация, достигнала, а защо не и надминала нашите технически и научни постижения.

Последното доказателство за това, намерено от Хапгуд, е карта в Китай от 1137 г. Тя е издялана от камък. Тя има същото качество като западните карти, същото научно ниво, същия метод на сфепична тригонометрия. Тя има толкова общи точки с европейските карти, че логично изниква въпроса за общ източник на тези карти - някоя древна цивилизация.


 



Гласувай:
31



Предишен постинг

1. malchaniaotnadejda7 - Здравей, Rebellion!
14.01.2012 16:16
Безкрайно интересно, благодаря ти! Спомних си картата в картината на един от най-великите художници, поне за мен, на нидерландеца Вермеер от Делфт, прекарал целия си живот в родния си град, за която също няма никакво обяснение. Много от местата, нарисувани на нея с изключителна точност, по негово време не са били открити. И това е само огледално изображение от живописна картина.
Всичко хубаво на теб! И щастлива Нова година!
цитирай
2. rebellion - Безкрайно интересно, благодаря ...
14.01.2012 16:25
malchaniaotnadejda7 написа:
Безкрайно интересно, благодаря ти! Спомних си картата в картината на един от най-великите художници, поне за мен, на нидерландеца Вермеер от Делфт, прекарал целия си живот в родния си град, за която също няма никакво обяснение. Много от местата, нарисувани на нея с изключителна точност, по негово време не са били открити. И това е само огледално изображение от живописна картина.
Всичко хубаво на теб! И щастлива Нова година!

Здравей с весела нова година ! С малка грешка - Rebellion съм :)
Интересно , не знаех за тази картина с картата . Защо да не е причина получаване на вид телепатични видения , които е претворил в творбата си ?
цитирай
3. malchaniaotnadejda7 - ps :)
14.01.2012 16:35
Извинявай. Поправих я - техническа грешка, твоето име не мога да забравя!:) Три пъти коригирах горния коментар, защото се опитвах да си спомня, коя точно бе картината на Йоханес Вермеер. Мисля, че не е "Войникът и смеещото си момиче", а една географска карта от "Урок по музика", която се отразяваше в огледало. Може би, но до ден днешен е загадка. Той не е пътувал. Известен е и с това, че когато Кралят-слънце изпраща пратеници, за да закупят от него картини, той ги връща с думите: "Нямам картини за продан." А в този момент, в ателието си има 40 платна.:) Сърдечни поздрави и пак благодаря за невероятната карта на Пири Райс от 1513 година! Вермеер е живял по-късно - (1632—1675).
цитирай
4. rebellion - Извинявай. Поправих я - техническа ...
14.01.2012 16:52
malchaniaotnadejda7 написа:
Извинявай. Поправих я - техническа грешка, твоето име не мога да забравя!:) Три пъти коригирах горния коментар, защото се опитвах да си спомня, коя точно бе картината на Йоханес Вермеер. Мисля, че не е "Войникът и смеещото си момиче", а една географска карта от "Урок по музика", която се отразяваше в огледало. Може би, но до ден днешен е загадка. Той не е пътувал. Известен е и с това, че когато Кралят-слънце изпраща пратеници, за да закупят от него картини, той ги връща с думите: "Нямам картини за продан." А в този момент, в ателието си има 40 платна.:) Сърдечни поздрави и пак благодаря за невероятната карта на Пири Райс от 1513 година! Вермеер е живял по-късно - (1632—1675).

Toва отпращане говори за ЧОВЕК , знаещ безценността на сътвореното :)
Сигурно знаеш за Емилио Салгари , който не е напускал Торино , но е сътворил редица интересни приключенски романи . Наистина , той е ползвал данни от библиотеката в града , но самата пресъздадена атмосфера говори много убедително - като предадена от очевидец !
цитирай
5. penchoan - Последното преминаване на Нибиру е ...
14.01.2012 19:41
Последното преминаване на Нибиру е станало преди 3600 години. Дотогава Антартида се е намирала в умерените ширини, имало е реки и езера и разнообразен живот. По същото време Европа се е намирала близо до северния полюс. При всяко преминаване на Нибиру земната кора се превърта с 45 градуса. Очевидно картата е била направена от мореплаватели преди повече от 3600 години. Замръзването на континента е станало за часове. През 2013-2014 г ще има отново преместване на полюсите и Антарктида ще се размрази в умерените южни ширини. Европа ще отиде към екватора.
цитирай
6. malchaniaotnadejda7 - 4. rebellion - Извинявай. Поправих я - техническа ...
14.01.2012 19:47
rebellion написа:
malchaniaotnadejda7 написа:
Извинявай. Поправих я - техническа грешка, твоето име не мога да забравя!:) Три пъти коригирах горния коментар, защото се опитвах да си спомня, коя точно бе картината на Йоханес Вермеер. Мисля, че не е "Войникът и смеещото си момиче", а една географска карта от "Урок по музика", която се отразяваше в огледало. Може би, но до ден днешен е загадка. Той не е пътувал. Известен е и с това, че когато Кралят-слънце изпраща пратеници, за да закупят от него картини, той ги връща с думите: "Нямам картини за продан." А в този момент, в ателието си има 40 платна.:) Сърдечни поздрави и пак благодаря за невероятната карта на Пири Райс от 1513 година! Вермеер е живял по-късно - (1632—1675).

Toва отпращане говори за ЧОВЕК , знаещ безценността на сътвореното :)
Сигурно знаеш за Емилио Салгари , който не е напускал Торино , но е сътворил редица интересни приключенски романи . Наистина , той е ползвал данни от библиотеката в града , но самата пресъздадена атмосфера говори много убедително - като предадена от очевидец !

Да, "Бунтът на Сандокан" и "Картаген в пламъци", но малко знам за живота му. Благодаря, че ми припомни, Rebellion. Не мога да повярвам, че не е напускал Торино. Така достоверно пресъздава природата, животните, нравите. Винаги съм мислила, че дълго е наблюдавал отблизо живота на тигрите, че много е пътувал и че това е една от причините да умре млад. Но не е така. Малцина са знаещите измежду нас и се съмнявам, че ги ценим достатъчно. Хубава вечер! :)
цитирай
7. rebellion - Последното преминаване на Нибиру е ...
14.01.2012 20:08
penchoan написа:
Последното преминаване на Нибиру е станало преди 3600 години. Дотогава Антартида се е намирала в умерените ширини, имало е реки и езера и разнообразен живот. По същото време Европа се е намирала близо до северния полюс. При всяко преминаване на Нибиру земната кора се превърта с 45 градуса. Очевидно картата е била направена от мореплаватели преди повече от 3600 години. Замръзването на континента е станало за часове. През 2013-2014 г ще има отново преместване на полюсите и Антарктида ще се размрази в умерените южни ширини. Европа ще отиде към екватора.

Въпрос относно Нибиру - това всъщност не е ли кораб на извънземни ?
цитирай
8. rebellion - Да, "Бунтът на Сандокан&q...
14.01.2012 20:10
Да, "Бунтът на Сандокан" и "Картаген в пламъци", но малко знам за живота му. Благодаря, че ми припомни, Rebellion. Не мога да повярвам, че не е напускал Торино. Така достоверно пресъздава природата, животните, нравите. Винаги съм мислила, че дълго е наблюдавал отблизо живота на тигрите, че много е пътувал и че това е една от причините да умре млад. Но не е така. Малцина са знаещите измежду нас и се съмнявам, че ги ценим достатъчно. Хубава вечер! :)
цитирай

Хубава вечер и повече знаещи да се намират !
цитирай
9. penchoan - Последното преминаване на Нибиру е ...
14.01.2012 22:27
rebellion написа:
penchoan написа:
Последното преминаване на Нибиру е станало преди 3600 години. Дотогава Антартида се е намирала в умерените ширини, имало е реки и езера и разнообразен живот. По същото време Европа се е намирала близо до северния полюс. При всяко преминаване на Нибиру земната кора се превърта с 45 градуса. Очевидно картата е била направена от мореплаватели преди повече от 3600 години. Замръзването на континента е станало за часове. През 2013-2014 г ще има отново преместване на полюсите и Антарктида ще се размрази в умерените южни ширини. Европа ще отиде към екватора.

Въпрос относно Нибиру - това всъщност не е ли кораб на извънземни ?


Нибиру е гигантска планета, 5000 пъти по-голяма от Земята и няколко пъти по-тежка от всички планети в Слънчевата система. Когато минава на обиколка около Слънцето разклаща цялата Слънчева система и предизвиква потоп и завъртане на земните полюси.
цитирай
10. анонимен - ЯЯ
14.01.2012 23:05
Парламентът иска съд за възродители комунисти

МАЙМУНАТА БОЙКО БОРИСОВ ДАЛИ ЩЕ УЧЕСТВА КАТО ПОДСЪДИМ В СЪДА ЗА ВЪРЗРОДИТЕЛНИЯ ПРОЦЕС - "В декларация, предложена от лидера на ДСБ и съпредседател на Синята коалиция Иван Костов, е записано, че “прогонването на над 360 000 български граждани от турски произход през 1989 г.е форма на етническо прочистване, извършено от тоталитарния режим.” - ТАЗИ ДЕКЛАРАЦИЯ Е ПРЕСТЪПНО РЕШЕНИЕ ПО МНОГО ПРИЧИН.
-
http://www.stefan-tcholakov.com/pic/7251.JPG
-

http://frognews.bg/news_41907/Parlamentat_iska_sad_za_vazroditeli_komunisti/

http://i.frognews.bg/images/Narodno_subranie/plenarna_zala_280px.jpg

ТУРЦИТЕ, КОЙТО ИМАНАВАХА ПРЕЗ БЪЛГАРИЯ СЪЗДАВАХА РАЗЛИЧНИ ПРЕДСТАВИ ЗА ТУРЦИЯ И ЗАПАДНА ЕВРОПА И БЪЛГАРСКИТЕ ГРАЖДАНИ ИМАХА ЖЕЛАНИЕ ДА НАПУСНАТ БЪЛГАРИЯ ............... НИКОЙ ОБАЧЕ НЕ СЕ ПРОТИВОПОСТАВИ ОТ ТЕЗИ НОВИ МАЙМУНИ ДЕТО СЕ ПРАВЯТ НА БОРЦИ И ГЛАСУВАТ В ПАРЛАМЕНТА. ТЕЗИ ДЕТО ГЛАСУВАХА СА НОВИТЕ ПРЕСТЪПНИЦИ СРЕЩУ БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД !

ТАЗИ ИЗМЕТ НЕ Е БИЛА В ЗАТВОР И НЕ ЗНАЕ КАКВО Е ДА СЕ ОТНЕМАТ ЧОВЕШКИ ПРАВА. САМО ОКОЛО 400 ЧОВЕКА СА ПРОТЕСТИРАЛИ СЪБРАНИ В ЗАТВОРА НА ОСТРОВ БЕЛЕНЕ. КОЛКО ПРОТЕСТИРАХА ОТ ЗАТВОРНИЦИТЕ В ЗАТВОРИТЕ ЗА СМЯНА НА ИМЕНАТА ?

ВСЧКИ ОСТАНАЛИ ДЕТО НАПУСНАХА БЪЛГАРИЯ БЯГАХА ОТ БЪЛГАРИЯ - 360 000 ПО ДОКУМЕНТАЦИЯ И СЕ ВЪРНАХА 80 000 , ЗАЩО ! СЛЕД ТОВА ПОБЯГНАХА ОТ БЪЛГАРИЯ, А СЕГА СЕ ВРЪЩАТ В БЪЛГАРИЯ ДА ТЪРСЯТ БЪЛГАРСКИТЕ ПАСПОРТИ И СМЕНЯТ ИМЕНТАТА СИ - ПРЕСТЪПНИЦИ !

КОЛКО НАПУСНАХА БЪЛГАРИЯ, КАТО ПРЕСЛЕДВАНИ - АЗ СЪМ ДВАНАДЕСЕТИ ПО ДОКМЕНТАЦИЯ С УКАЗАНИЕ ДА НАПУСНА БЪЛГАРИЯ, ЗАЩОТО МЕ ОЧАКВА СЪД И ЗАТВОР ПО ЧЛЕН273 ?

КОЛКО ТАКИВА БОРЦИ ИМАШЕ КАТО МЕН В 1989 ГОДИНА ? НАСИЛСТВЕНА ИСТОРИЯ НЕ НИ ТРЯБВА, ДОРИ ДА Е ГЛАСУВАНА В НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ. ТАМ СЕ ОКАЗА, ЧЕ Е ЗМИИСКО ГНЕЗДО ОТНОВО ДА СЕ ПРЕДАВА БЪЛГАРИЯ !

ЩОМ БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД Е ЛОШ, ЗАЩОТО СЕ ВРЪЩАТ ТЕЗИ ИЗТЕРЗАНИ БЪЛГАРСКИ ТУРЦИ И КОЛКО СА БЪЛГАРИ И КОЛКО ТУРЦИ ОТНОВО В БЪЛГАРИЯ ?!

ТАЗИ СГАН МОЖЕ САМО ДА СЕ СМЯТА КАТО КОЛОНА ЗА ПРЕСТЪПЛЕНИЯ ВЪТРЕ В
цитирай
11. анонимен - СТЕФАН Д-Р Д ЧОЛАКОВ
14.01.2012 23:23
ТАЗИ СГАН МОЖЕ САМО ДА СЕ СМЯТА КАТО КОЛОНА ЗА ПРЕСТЪПЛЕНИЯ ВЪТРЕ В БЪЛГАРИЯ - БЪЛГАРИЯ ЗА БЪЛГАРИТЕ И СВЕКИ КОЙТО СЕ ЧУВСТВА БЪЛГАРИН !

ЕТО НА ТОЗИ ВЪПРОС - БЪЛГАРСКИЯТ ПАЛАМЕНТ МОЖЕ ЛИ ДА СИ ОТГОВОРИ И КАК ЩЕ СЪДИМ ТЕЗИ ДЕТО СА ИЗПЪЛНЯВАЛИ ЗАПОВЕДИ, КАТО БОЙКО БОРИСВ - БИЯЧА С ЧЕРЕН ПОЯС ОТ СПОРТНИТЕ БОРБИ ?

КАК ЩЕ СЪДИМ БЪЛГАРСКИЯТ ТУРЧИН С КОМУНИСТИЧЕСКИ ПАСПОРТ ОТ ДЪСКОТНА, КОЙТО Е ОБИКАЛЯЛ ПО КЪЩИТЕ И Е АГИТИРАЛ ДА СИ СМЕНЯТ ИМЕНТА ..... АЗ СЪМ БИЛ С ТАКЪВ ОБРАЗ В ГЛАВНО СЛЕДСТВЕНО УПРАВЛЕНИЕ - СОФИЯ ВЪВ МЕСЕЦ ФЕФРУАРИ 1989 ГОДИНА ? !

ЗАЩО ЮДЕЙСКИТЕ КОМУНИСТИЧЕСИ УБИИЦИ НЕ СИ СМЕНИХА ИМЕНАТА, ТЕ КАКВО КАЧЕСТВО ГРАЖДАНИ СА В БЪЛГАРИЯ ? ЗАЩО ЦИГАНИТЕ СИ СМЕНИХА ИМЕНАТА И КОЙ ВЪЗРВАЗИ И СЕГА СЕ ПРАВЯТ ВСИЧКИ НА ЦИГАНИ, ЗАЩОТО ПРЕСТЪПНОТО ПОСОЛСТВО ОТ САЩ СЪЗДАВА ПРЕСТЪПЛЕНИЯ СРЕЩУ БЪЛГАРСКИЯ НАРОД ?

ЩЕ СЕ ОСЪДИ ЛИ ПРЕСТЪПНИКА - ШПИОНИН АХМЕД - МЕДИ ДОГАН ЗА СЪЗДАВАНЕ НА ТЕРОРИСТИЧНИ ГРУПИ И ЗА ПРЕСТЪПЛЕНИЯ ПРОТИВ БЪЛГАРСКИЯ НАРОД ?

ЩЕ ОТВОРИТЕ ЛИ АРХИВИТЕ НА БЪЛГАРСКАТА ДЪРЖАВНА ПОЛИЦИЯ - НАРОДНА МИЛИЦИЯ, ЗА ДА ВИДИМ КАКВИ СЕ ПРЕСТЪПЛНЕИЯТА НА ТАЗИ НОВА КАПИТАЛИСТИЧЕСКА ПРЕСТЪПНА СГАН , КОЯТО СЕГА УБИВА БЪЛАГРИЯ И БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД С ПРЕСТЪПНАТА ПРИВАТИЗАЦИЯ !

ЩЕ МИ ОТВОРИТЕ ДОСИЕТО ПРЕСТЪПНИЦИ ОТ НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ. АЗ СЪМ СЪДЕН ДВА ПЪТИ И ТРЕТИ ПЪТИ ПОДГОТВЕН ЗА УБИИСТВО И НЯМАМ ДОСИЕ, А ВИЕ ИЗВАЖДАТЕ ДИСИЕТОТА НА УБИИЦИТЕ, КОЙТО СА ВИ УДОБНИ ДА ГИ ИЗПОЛЗВАТЕ КАТО ПРЕСТЪПНИЦИ, КАТО ИВО ИНДЖЕВ , КИВОРК КИВОРКЯН, ГОЦЕТО, МОЦЕТО .....

ХИЛЯДИ УБИИЦИ НА БЪЛГАРИЯ И БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД, КАКЪВТО Е И МОЯТ ЕКЗЕКУРТОР ОТ ДС - ИНФОРМАТОРА АЛЕКСАНДЪР АЛЕКСАНДРОВ И НЕГОВАТА СЪПРУГА КУРВАТА ТАТЯНА АЛЕКСАНДРОВА - ОКРЪЖЕН СЪДИЯ, КОЯТО СЪДИ ПО УКАЗАНИЯ НА НОВИТЕ УБИИИЦИ, ТАКА КАКТО Е ИЗПЪЛНЯВАЛА ПРЕСТЪПЛЕНИЯТА НА БКП - ДС ДА МЕ СЪДЯТ ......................

-
ПРОДЪЛЖАВА
цитирай
12. анонимен - СТЕФАН Д-Р Д ЧОЛАКОВ
14.01.2012 23:24
...................... ИЛИ ЗАМ. ПРОКУРОРА НА ВРАЦА КАМЕЛИЯ МЛАДЕНОВА - ТРИФОНОВА, КОЯТО Е БИЛА НЯКЪКВА ПРИЯТЕЛКА С МЕН В МИНАЛОТО, А СЕГА МИ СЪЗДАВА ПРОБЛЕМИ В И ЧРЕЗ ПРОКУРАТУРАТА СРЕЩУ МЕН. ТОВА Е ПОВЕЧЕ ОТ ПОЛИТИЧЕСКА ПРОСТИТУЦИЯ БАЗИРАНА НА НЕ ЧОВЕШКОТО ДОСТОЙНСТВО ДА ОБЩУВА С МЕН И ДА ДАВА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ТОВА КАКВО МИСЛЯ В МИНАЛОТО !
-

http://www.stefan-tcholakov.com/index.php?year=%D0%CE%CC%C0%CD%20-%20%CC%D0%DA%D1%CD%C8%D6%C0...%D2%C0&id=7251&p=bg_roman&title=%D0%CE%CC%C0%CD+-1-+%CC%D0%DA%D1%CD%C8%D6%C0...%D2%C0

-

http://www.stefan-tcholakov.com/index.php?year=%D0%CE%CC%C0%CD%20-%20%CC%D0%DA%D1%CD%C8%D6%C0...%D2%C0&p=bg_roman&title=%D0%CE%CC%C0%CD+-1-+%CC%D0%DA%D1%CD%C8%D6%C0...%D2%C0

-

КОЙ ЩЕ ОСЪДИТЕ УВАЖАЕМИ ПРЕСЪТПНИЦИ ОТ НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ И ПРАВИТЕЛСТВО ?

СТЕФАН Д-Р Д ЧОЛАКОВ
цитирай
13. raders - Последното преминаване на Нибиру е ...
15.01.2012 12:33
penchoan написа:
rebellion написа:
penchoan написа:
Последното преминаване на Нибиру е станало преди 3600 години. Дотогава Антартида се е намирала в умерените ширини, имало е реки и езера и разнообразен живот. По същото време Европа се е намирала близо до северния полюс. При всяко преминаване на Нибиру земната кора се превърта с 45 градуса. Очевидно картата е била направена от мореплаватели преди повече от 3600 години. Замръзването на континента е станало за часове. През 2013-2014 г ще има отново преместване на полюсите и Антарктида ще се размрази в умерените южни ширини. Европа ще отиде към екватора.

Въпрос относно Нибиру - това всъщност не е ли кораб на извънземни ?


Нибиру е гигантска планета, 5000 пъти по-голяма от Земята и няколко пъти по-тежка от всички планети в Слънчевата система. Когато минава на обиколка около Слънцето разклаща цялата Слънчева система и предизвиква потоп и завъртане на земните полюси.


:) Ти винаги успяваш да развеселиш аудиторията с буйното си въображение. Такова чудо като Нибиру изобщо не съществува.
цитирай
14. raders - . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ИЛИ ЗАМ. ...
15.01.2012 12:36
анонимен написа:
...................... ИЛИ ЗАМ. ПРОКУРОРА НА ВРАЦА КАМЕЛИЯ МЛАДЕНОВА - ТРИФОНОВА, КОЯТО Е БИЛА НЯКЪКВА ПРИЯТЕЛКА С МЕН В МИНАЛОТО, А СЕГА МИ СЪЗДАВА ПРОБЛЕМИ В И ЧРЕЗ ПРОКУРАТУРАТА СРЕЩУ МЕН. ТОВА Е ПОВЕЧЕ ОТ ПОЛИТИЧЕСКА ПРОСТИТУЦИЯ БАЗИРАНА НА НЕ ЧОВЕШКОТО ДОСТОЙНСТВО ДА ОБЩУВА С МЕН И ДА ДАВА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ТОВА КАКВО МИСЛЯ В МИНАЛОТО !
-

http://www.stefan-tcholakov.com/index.php?year=%D0%CE%CC%C0%CD%20-%20%CC%D0%DA%D1%CD%C8%D6%C0...%D2%C0&id=7251&p=bg_roman&title=%D0%CE%CC%C0%CD+-1-+%CC%D0%DA%D1%CD%C8%D6%C0...%D2%C0

-

http://www.stefan-tcholakov.com/index.php?year=%D0%CE%CC%C0%CD%20-%20%CC%D0%DA%D1%CD%C8%D6%C0...%D2%C0&p=bg_roman&title=%D0%CE%CC%C0%CD+-1-+%CC%D0%DA%D1%CD%C8%D6%C0...%D2%C0

-

КОЙ ЩЕ ОСЪДИТЕ УВАЖАЕМИ ПРЕСЪТПНИЦИ ОТ НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ И ПРАВИТЕЛСТВО ?

СТЕФАН Д-Р Д ЧОЛАКОВ


Само се чудя защо вмъквате политически идиотизми в този научен постинг?
цитирай
15. penchoan - raders
15.01.2012 20:36


:) Ти винаги успяваш да развеселиш аудиторията с буйното си въображение. Такова чудо като Нибиру изобщо не съществува.

raders, очевидно имаш шопска жилка и за тебе от Витоша по-високо нема. Спести си невежеството.
цитирай
16. raders - Ами скоро ще си проличи кои са нев...
16.01.2012 22:32
Ами скоро ще си проличи кои са невежите. Нали тази година трябваше Нибиру да мине наблизо и да се осъществи второто пришествие, според прогнозите на такива велики мислители като тебе. Да не кажеш после, че не си публикувал подобни неща! Имам ги записани в "сборника по глупология" и ще ти ги покажа идущата година, да се видиш какво представляваш.
цитирай
17. zaw12929 - от 4-ти век преди Христа и по-рано. ...
24.01.2012 17:55
от 4-ти век преди Христа и по-рано. много интересен постинг
цитирай
18. malchaniaotnadejda7 - Честит Първи Март, Rebellion!:)
01.03.2012 13:00
Здраве, щастие и успехи!:) И много вдъхновение през Пролетта!:)
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: rebellion
Категория: Лични дневници
Прочетен: 637348
Постинги: 131
Коментари: 549
Гласове: 1703
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031