Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
18.01.2011 19:59 - Енергийно решение...извън този свят
Автор: rebellion Категория: Лични дневници   
Прочетен: 1618 Коментари: 2 Гласове:
8


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Един от новите енергийни лобисти твърди че има решение на климатичните промени – космическите кораби.Правителството притежава „извънземни превозни средства” – казва лобиста Стивън Басет – имайки предвид „летящите чинии”.

 

„Представете си енергийния източник” казва той „зад 30 футова (9 метра ) в диаметър летяща чиния, която тежи колкото ремарке на трактор и въпреки това фучи из космоса с 20 000 мили в час”.

 



„Каква е енергийната система която управлява тази машина ?” Басет казва: „Те не горят керосин”. И добавя, „това елиминира петрола, елиминира въглищата. Ако е толкова добро колкото си мислим ще преобрази всичко.

 

„Няма да има повече озонова дупка и топящи се полярни шапки.” А цената на електричеството ще падне почти до нищо.”

Басет ревностно вярва в това.

 

Той работи безплатно като лобист представляващ базирания в Хавай Екзополитически Институт, образователна организация която сама се описва като „ посветена на изучаването на ключовите  действащи лица, институции и политически процеси асоциирани с извънземния живот.”

Басет казва че е по-малко лобист а повече политически активист.

 

„НЛО феномена е реален” казва Басет. „Извънземното присъствие е реално”.Басет лобира вече 7 месеца като покрива научните, технологичните, отбранителните и авиационни аспекти.

 

Басет е говорил със законодатели и в миналото и осъзнава че за момента извънземния въпрос се явява нещо като „трета релса” в политиката.

 

Затова той и други споделящи тези идеи са се насочили към по-голямо име в техния списък.

„Знаейки че Конгреса не може да действа” „това което направихме беше да се фокусираме към изпълнителния клон – Белия Дом.”

Доста хора считат че Обама ще излезе с някаква информация за прикриването на извънземните.

 

Обама ще бъде „чувствителен към опасенията на военните и разузнавателните агенции, но той е доста популярен и има интелекта да се справи с това” казва Басет.

По време на президентските избори в САЩ, Басет и негови сподвижници осъществиха кампанията „Милион факса до Вашингтон” и пращат на Обама факсове, имейли и гласови съобщения призовавайки го да признае че извънземните са реални.

 

Трябва да бъдат разсекретени документи.Трябва да има изслушвания в Конгреса.Технологията на космическите кораби трябва да стане публична.Шансовете това да стане се подобряват – казва Басет.Обама има приятели , които подкрепят разкриването на цялата информация за извънземните.

 

Тези приятели включват Джон Подеста – президент и изпълнителен директор на Центъра за Американски Прогрес.



„Джон винаги е подкрепял усилията на групи, които са настоявали за правителствена прозрачност”, казва Джон Нюрор, говорител на Центъра за Американски Прогрес.”Но той не е говорил с президента по този въпрос”.


Един енергиен анализатор казва, че не е изненадващо че сред огромното разнообразие на енергийни лобисти има и един, който иска да изобличи прикриването на НЛО.



„Надявам се че е прав. Няма ли да бъде прекрасно ?, казва Джери Тейлър, енергиен анализатор от Института Като.Да се надяваме че магическата енергийна машина ще достигне до хората в близко време.

 

 

 

TheNewYorkTimes

http://www.nytimes.com/gwire/2009/05/14/14greenwire-a-climate-solution-thats-out-of-this-world-19116.html?scp=8&sq=Stephen%20Bassett%20&st=cse

http://www.xnetbg.com/new/40/97/603--



Гласувай:
8



1. nadejdaiskrova - Добър вечер, Rebellion!
18.01.2011 21:03
Нищо чудно, Обама да бъде първият президент, който ще направи тази стъпка. Крайно време е. А под магическа енергийна машина имат впредвид летяща чиния ли? Поздрави за постинга!
цитирай
2. rebellion - Нищо чудно, Обама да бъде първият ...
18.01.2011 21:11
nadejdaiskrova написа:
Нищо чудно, Обама да бъде първият президент, който ще направи тази стъпка. Крайно време е. А под магическа енергийна машина имат впредвид летяща чиния ли? Поздрави за постинга!

Добра да е вечерта !

Още не мога да кажа нищо за реалните намерения на Обама , там са намесени много кръгове и интереси . Но мога да отговоря за принципа , който имат предвид с "магията" на летящата чиния . Според Боб Лазар ( известен физик ) гравитационната вълна, която излиза от 'Елемент 115' ( вид летяща чиния ) се използва и се насочва извън кораба, за да осигури подемна сила. И тъй като вълната генерира поле, това поле е самостоятелно и не взаимодейства със земното. По-скоро летящата чиния представлява самостоятелна планета, чиято гравитация е огромна.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: rebellion
Категория: Лични дневници
Прочетен: 640109
Постинги: 131
Коментари: 549
Гласове: 1703
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930