Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
19.11.2010 09:29 - Какви закони се прокарват във Великобритания и как гражданите там се организират !
Автор: rebellion Категория: Лични дневници   
Прочетен: 2053 Коментари: 3 Гласове:
14


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Знаете ли, че ... новите закони на ЕС тайно одобрени при закрити врати, заплашва да унищожи вашето здраве, права и свободата на избор? Поради това, вече няма да имат достъп до хиляди "сигурни" естествени продукти и храни, използвани успешно в продължение на векове да лекува болести като рак, диабет, болест на сърцето или за поддържане на общото здравословно състояние.

Тази петиция е новаторски обединява Великобритания гласове да се предотврати хиляди "сигурни" естествени продукти (например храни, билки, витамини, минерали, хранителни добавки и местни средства за защита) да бъде забранен от 2011 година. Основател Dounne Александър MBE.FRSA смята, ако това се оставя безспорни, той не само поставя най-голямата заплаха можем да си представим за нашето здраве, (включително и нашите деца и бъдещите поколения), хуманното отношение към животните и околната среда, - но и оцеляването на много културни храни, холистични практики, терапевти и "малки" здравето предприятия. Освен това, векове на древната мъдрост и вярвания духовно ще бъде изписано на учебниците по история и е загубил завинаги. С Европейския съюз и правителството на Обединеното кралство твърди, че тези законодателства са създадени, за да осигури по-голяма защита на потребителите, обаче, необорими доказателства, показва истинската им цел е да подпомогне населението в света контрол, власт и богатство.

Над 300 ЕС законодателства, тайно одобрени при закрити врати (от 2002 г.), започнаха да идват в принудени от 2010 година. За да се избегне несъгласие Европейският съюз (ЕС), правителството на Обединеното кралство, лечебното заведение и Национален медиен са работили заедно, за да умишлено държат на цялото население, Великобритания (над 60 милиона души) са на тъмно. По тази причина по-голямата част от гражданите на Обединеното кралство нямат представа, че от тази година (2010 г.), ние вече не разполагат със свободата да избират-"натурални продукти за здравеопазването", или отдясно да реши какво иска да яде, да пие или лекувам - с цел управление на здравето ни. Поради това, хиляди полезни природни храни, доказана "безопасно и ефективно" в продължение на векове и все още често използваните днес (за борба с тежко заболяване или за поддържане на здравето като цяло) .. се забранява или потентност намалява драстично, което ги прави почти неефективни. Въпреки че древните културни традиции (като Африка, Китай, Индия, "Аюрведа" и други местни практики), също разработени и използвани успешно в продължение на векове, ще бъдат загубени завинаги.


Много хора в здравната индустрия са разтревожени от чист незачитане на законодателството са за древните принципа, че Натурални храни трябва да подпомагат и Heal. Както бе потвърдено от Хипократ, (древния баща на медицината), който цитира известната; "Да ти се храните си медицина и медицина ти да си на храните", и Парацелз (баща на фармакологията), който заявява: "Всичко, което човек има нужда от здравни и изцеление е предоставена от Бог в природата ... предизвикателството на науката е да го намерите. " Също така, сблъскващи се с духовни убеждения признати и спазвани в световен мащаб, тези законодателства ще замени "естествени храни" (Бог прави), с "всички изкуствени" (т.е. от човека). По този начин религиозните / духовни права са били опозорени, пуска и отрече.

Това обаче е само "върхът на айсберга", както цензура също означава, че ние вече не могат да говорят или учат взаимно за заслуги и здраве увеличаване ползите от естествени храни, като се предава от поколение на поколение. По тази причина, векове на древната мъдрост ще бъде изписано на учебниците по история и загуби от бъдещите поколения.


Междувременно Великобритания регулатори (финансирана от корпоративни интереси на фармацевтичната промишленост и заетите като Правоприлагащите Право на Европейския съюз и контролни органи), в момента криминализиране на законните производители и лекари с тежки глоби, лишаване от свобода, конфискация на продуктите, отстраняване на съставки (те класифицират като "лекарствен") , или принудително затваряне бизнес ... за "престъпление" за възстановяване на здравето по естествен път. Тези регулатори са били дадени повече правомощия, отколкото на полицията и включва Агенцията за стандарти в рекламата (ASA), лекарства и продукти за здравето регулаторна агенция (MHRA), търговските стандарти, здраве и околна среда, както и други. Техните действия са ефективно управление на газовата промишленост, здравеопазване под земята; заплашва оцеляването на хиляди малки (създаден) здраве производители, доставчици, лекари, терапевти и здравето на потребителите избор.

Как ще ви повлияе?

Ако не се оспорва от ООН, на въздействието на всички САЩ; (включително ВАШЕТО ЗДРАВЕ) и околната среда ще бъдат катастрофални и необратими.


Страхът е, че на органични / естествени храни и други продукти за защита, постепенно ще бъде ликвидирана и на нейно място, генетично модифицирани (ГМ), облъчени, Клонирани и други изкуствени храни ще бъде насърчена, тъй като по-евтин, по-здравословен вариант за предотвратяване на глобалната глад. Този хитър "спин" е умишлено създадена, за да всее страх, така че гражданите да не би да възрази срещу тези планове. Добре е известно, в областта на здравеопазването арена, че GM, облъчени и изкуствени храни са мъртви храни и основна причина за хронична влошено здраве, недохранването, психични заболявания и стерилитет. Въпреки това, ние сме били несъзнателно консумират ГМ и облъчени храни за повече от две десетилетия, в ущърб на здравето ни и вече разтегнати Националната здравна служба. Въоръжени с това знание, пак ли ще насърчи повече от един и същи в хранителната верига?


Също така е добре известно, че рецепта лекарства и легализирани наркотици разрушава имунитета, са изключително пристрастяване, токсични и опасни за здравето, така и за околната среда. Плюс това, класиран на трето основните причини за смъртност в света (след сърдечните заболявания и рак); със странични ефекти, които често остават много трайно увредени. Като има предвид, естествени храни, билкови лекарства и цялостен лечение (използван от създаването), е изключително високо рекорд за безопасността, ефективността и устойчивостта на ... но тези законодателства активно се стреми да ги отстрани.


За съжаление, след натискане на пунктирана линия, вие ще откриете смущаващи план за създаване на все по-общество "болен", изцяло зависи от изкуствени храни, рецепта лекарства и легализирани наркотици, като същевременно енергично унищожаване на околната среда. С други думи, създаването на богатство чрез измама, страх и страдание.

ИСТИНАТА е изключително тревожно.

Това, което се появява на повърхността, за да се защити здравето на потребителите,

зад кулисите всъщност легализира здраве самоубийство.

Как можем да спрем тази трагедия?

САМО НА НАЦИОНАЛНА ПЕТИЦИЯ ДА "STOP" тези законодателства да се превърне ЗАКОНА. Следователно, ние трябва 35 милиона души (половината от населението на Обединеното кралство) до знак "на нацията говори петиция днес.


Какво става, ако не подпишат?

От 2011 г. ще бъдем свидетели на най-голямото нарушение и най-строгите регулаторни система някога на нашите демократични свободи, личен избор, правата на човека и природни здравеопазването ... което води до безпрецедентна заплаха за живота, поминъка и здравето, какъвто го познаваме днес. Вместо това, ние ще остане със система, която ще замени "натурален здраве" и налагат зависи културата на фармацевтични наркотици ".


Кой е отговорен?

Правомощията, които се, включват Европейския съюз (ЕС), правителството на Обединеното кралство, други мощни световни правителства, Световната здравна организация, Организацията на обединените нации, Световната търговска организация; пряк интерес от производството на фармацевтичната, други големи компании и медии мрежи. Да работим заедно, тяхната цел е да разшири в крайна сметка законодателството в световен мащаб за създаване на "това, което са, наречена" нов световен ред ... чиито скрит дневен ред е световното население контрол, правомощията и богатство.Преводът е несъвършен - правен е с гугъл преводача

Оригинален линк на английски - http://www.ipetitions.com/petition/joininghandsinhealth/Гласувай:
14
01. malchaniaotnadejda7 - Благодаря ти, Rebellion!
19.11.2010 12:00
Това са самозабравили се алчни престъпници, далеч от всяка нормалност, готови да убият собствените си деца. Но каквото и да се случи, отговорни ще бъдем ние - всеки един от нас. Констатациите в случая с нищо не помагат. Трябва да бъдем готови за конкретни противодействия. Слагам го в блогрола!
цитирай
2. rebellion - Това са самозабравили се алчни п...
19.11.2010 12:04
malchaniaotnadejda7 написа:
Това са самозабравили се алчни престъпници, далеч от всяка нормалност, готови да убият собствените си деца. Но каквото и да се случи, отговорни ще бъдем ние - всеки един от нас. Констатациите в случая с нищо не помагат. Трябва да бъдем готови за конкретни противодействия. Слагам го в блогрола!


Моите уважения към теб , malchaniaotnadejda7 ! С хора , които имат нашата нагласа има надежда да не се допуснат безобразията , които замислят . БЛАГОДАРЯ ОЩЕ ВЕДНЪЖ !
цитирай
3. estirbg - Още колко безумия ще видим...бедна ще ни е фантазията
19.11.2010 18:05
Народът е казал:"Като видиш, че мечката играе у съседа ти - ще заиграе и в двора ти" - няма да ме учуди, ако в най-скоро време това се случи и у нас...а механизмът на противодействие у нас отдавна е раждясъл...
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: rebellion
Категория: Лични дневници
Прочетен: 452352
Постинги: 131
Коментари: 549
Гласове: 1700
Архив
Календар
«  Юли, 2018  
ПВСЧПСН
1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031