Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
08.09.2010 21:31 - МЕХАНИКА НА ЗОМБИРАНЕТО
Автор: rebellion Категория: Лични дневници   
Прочетен: 6244 Коментари: 17 Гласове:
11


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Констатации и факти

Хората са зомбирани, и без тяхното събуждане и извеждане в нормални условия на живот, те просто продължават да съществуват в своето зомби състояние, от което още повече усилват настоящата безпътица. Да се предполага, че сегашният човек е свободен и поставен в условия на демокрация и свободен вътрешен избор, това е просто наивност. Човечеството отдавна е поставено в условията в които то просто не може да не върши онова, което прави.
Да се иска от една риба, да се развива в един аквариум, изпълнен с уиски вместо с чиста изворна вода, това е невероятна наивност и глупост! Рибата при тези условия се опива и плува като пияна риба, с парализиран център на ориентация.
Така ли е, господа! Приятели скъпи!
Може да опитате, какво ще се случи ако излеете едно шише ракия в аквариум с шарани: точно така изглеждат и хората, когато се намират в състояние на психо-генераторно въздействие или състояние на прекомерен стрес. Движат се като пияни по улиците.
Нима това е състоянието, при което човекът има възможност да избира свободно стратегиите за преодоляване на поредните трудности. При тези условия, той просто нищо не избира, а просто е експлоатиран от поредния енерго-информационен паразит, който обилно консумира от поредната плячка.

Поставяне на човека под зависимостта на пари, власт, материални ценности, чувство за сигурност и битка за оцеляване!
Разделяне на човека между сърцето и разума, същността и егото му!
Предлагане на разума на различни стратегии за оцеляване, неотчитащи до една, наличието на същността или душата!
Впрягане на разума в насока, която го отвежда от По-важните установки, като се подменят Главните неща с илюзорни потребности!
Ето, точно така се процедира сега с човека! Кой го върши ли! Търпение! И това ще се разбере, въпреки нежеланието на същите тези Манипулатори!
Човекът следва неправилно зададена установка, и престава да обръща внимание на първоначално най-главната Програма заложена у него. Следва движение в посока на натрупване на пари, придобиване на кариера, признание в обществото, успех сред жените и пр. все илюзорни цели, внедрени отвън чрез енерго-информационните паразити. Но за съжаление, той е забравил онова, най-главното заради което е дошъл тук на земята. Своето еволюционно развитие!

МЕХАНИКА НА РАЗДЕЛЯНЕТО И ВЛАДЕЕНЕТО

Поддържане всекиго в състояние на разделено поединично обслужване на нисшия астрал. Всеки един го държат в подчинение, чрез болести, грижи и материални проблеми, в състояние на разделеност от другите, като Девиза, посаден в съзнанието е: „Поединично спасение! Енергията е ограничена! Важното е аз да се спася! Енергията или храната да достигне за мен! Щом другите потъват, важното е аз къде съм, и аз да не потъвам!”
Човешкото същество в зомбирано състояние не разбира Закона на Социума, за Скачените съдове: че колкото по-тежко става на твоя съсед, толкова и на тебе ще ти става по-тежко в бъдеще, тъй като сте впрегнати в астрален общ ярем. „Съседът ти не случайно е до теб, за да може чрез него да видиш нещо у себе си и да олекотиш собствената си карма.” И богати и бедни, са навързани в общия ярем на социума по тези строги правила, и когато един богаташ среща някой бедняк, той всъщност среща себе си в миналото или в бъдещето. Парите му в джоба, са му дадени на богатия, за да помогне на бедняка и по този начин да олекоти собствената си карма. Ако не го направи, очаква го Голямото изпитание от страна на Злото, тоест болест или катастрофа. Съдбата му е дала възможност за изчистване чрез подпомагане, а той пропускайки я тази възможност на Силите на доброто, избира очевидно болката и катастрофата, предоставени обилно от Силите на Злото.
Кармата на управляващите в трудни периоди за народа, е неимоверно нарастваща.
В този смисъл, ако те знаеха онова, което трупат за бъдещите си прераждания, те по-скоро биха избягали от Парламента и политиката. Всъщност, самите политици не знаят, че в момента в който те излизат на обществената сцена, те вече придобиват егрегориалното влияние, с всичките му материални благини и съответно дивиденти на натрупване на карма. Решението на съответния политик, се разпределя върху избирателите, те страдат от неправилния му избор, но и страданията се трупат на неговата гърбина.
В тълпа като обща маса, народът винаги е бил управляван. Как? На равнището на Нисшия астрал, чрез егрегориалните формирования, чрез помощта на създавани образи, които манипулират съзнанието и карат хората да ги следват. Да! Създават се условия, хората да ги следват, и в този смисъл, чрез собствените си мисли, които излъчват, те сами затвърждават условията си. Но, самите условия, ето това е , което те не задават като параметри, а са принудени да влезат в ситуацията и да излъчват съответния мисловен импулс в нея.
И така, ако се пусне една лавина да пада от планината, може със сигурност да се прогнозира вълната на разрушението и жертвите, според теория на вероятностите за големи маси от хора. Човекът е същество, което е предвидимо в своите действия на съхранение на живота в случай на смъртоносна опасност. Той се спуска да се спасява и тича по пътя на най-малкото изминато спасително разстояние. И така, може да се предвиди, задръстването на подлезите, местата, които биха пропускали протичането на човешката бягаща маса. И накрая, по този начин, може да се изчисли и броят на жертвите, които не могат да се измъкнат от обхвата на спускащата се лавина. Ясно ли е това, с този нагледен пример!

МОДЕЛ НА СЪСИПВАНЕ НА НАЦИОНАЛНИТЕ ЦЕННОСТИ И КУЛТУРИ

Смазване на националното самосъзнание. Въвеждане на чужди ценностни модели. Изкарване на преден план на Глобалисткия модел. Създаване на митове и слухове за бедността и слабостта на нацията и нейната култура.

ОБЕЗДВИЖВАНЕ ЧРЕЗ НЕПРАВИЛНИ МИСЛОВНИ НАГЛАСИ И МИТОВЕ

Липса на финансова енергия, материални условия за движение по трасето. Поддържане състояние на блато и обездвиженост в обществото. В това време, лихвите нарастват и парите в банките, умъртвения капитал нараства също, а това съпътства паразитното съсловие. Блокиране жизнените функции на организма допринася за развитието на паразитни същества, които още повече засмукват живителна енергия, от която се хранят.

ОБЕЗДВИЖВАНЕ НА НАЦИЯТА ЧРЕЗ ЧАКАНЕ НЕЩО ДА СЕ СЛУЧИ – НЯКОЙ ДА ДОЙДЕ ОТВЪН, ДА ДОЙДЕ ДАДЕНА ДАТА, ДА ИЗТЕЧЕ ДАДЕНА КАРМА И ПР.
Всички те целят едно, да накарат хората да не правят онова, което сърцето им го иска, бягство от Затвора. Сърцето не иска да търпи какъвто и да е затвор. Наистина душата се въплъщава в тялото като в затвор, но после, тя търси начин да се отскубне и всяко едно нейно обездвижване, това е работа срещу нея и нейната мисия. Мисията на човека не е в това да търпи окомите на Затвора, а да излезе навън и да свърши някаква работа. Ако някой ви казва, „изчакайте да дойде този и този период, за да ви тръгнат работите”, не вярвайте: Работите ви ще потръгнат само когато направите крачка със силата на вашата Воля. И когато кажете на глас:– Стига толкова по стария начин! Искам да поема по Новия Път!

Българите трябва да заявят своята воля да вървят към Новото и да се откажат от пасивното си поведение на робско търпение.

ПРОГРАМА НА ВЪРХОВНО ОБЕЗДВИЖВАНЕ „БЕЗ ЦЕЛ И ПОСОКА”

Програма, целяща да отнеме целите и посоката на движение, и да постави човека в състояние на противоречия и безпътица. Човек без цел, се управлява най-лесно и най-лесно се монтират в съзнанието му нови неверни установки, поставящи го в тотална зависимост и безпътица. Веднаж като се поеме по даден път, излизане от него става само чрез катастрофа и излизане от трасето. Това се цели с горепосочената програма. Това е тежката артилерия на Силите на тъмнината. Обикновено в такива периоди, хората са като зомбирани, изпаднали в безпътица и като счупени грамофони повтарят старите насадените им в миналото установки. Вариантът на осъзнаване на безпътицата, свързан

НАЙ-ВИСОКАТА ПРОГРАМА НА ЗЛОТО

Очакване на Месията, очакване на спасителния изход, очакване на събитията и катаклизмите. Очакване някой да оправи нещата. Очакване времето да се оправи, очакване на поредния гуру, очакване на поредната илюзорна балонна история. Очакване друг някой да свърши работата.
В цялото това време, в съзнанието на човека се настанява леността, инерцията, овчедушието, апатията и отчаянието, и най-вече най-страшния враг – обезнадеждаването.
Бъдете нащрек!
Тези програми на обездвижване са най-мощните. Но даже и те, няма да проработят.
Запомнете!
Работите ви ще потръгнат само когато направите крачка със силата на вашата Воля. И когато кажете на глас:– Стига толкова по стария начин! Искам да поема по Новия Път!

Влизат в действие най-новите методи от Науката на образите! Силите на Светлината призовават човечеството: Настъпи времето, когато трябва да започнете да действате! Изкуството на емоционалните вектори не се владее от силите на тъмнината. А дваж повече, тя е безсилна в истинското изкуство на Науката за образите.
Предстои много важен период в историята на това човечество! То трябва да се вдигне и поеме в Новата посока! Будните хора в сегашното човечество нарастват с всеки изминал ден!

http://imadrugpat.org/zombirane.htm



Тагове:   механика,


Гласувай:
11


Вълнообразно


1. анонимен - Strahotno! Pozdravleniq!
08.09.2010 21:59
Strahotno!
Pozdravleniq!
цитирай
2. rebellion - Strahotno! Pozdravleniq! ...
08.09.2010 22:03
анонимен написа:
Strahotno!
Pozdravleniq!

Хубаво за поздравите , но що не го направиш от профила си блогър (ке) ???? Страх ли те е или нещо друго ? !
цитирай
3. анонимен - Moje da nqmam profil, ne bydi sig...
08.09.2010 22:25
Moje da nqmam profil, ne bydi siguren!
цитирай
4. rebellion - Moje da nqmam profil, ne bydi sig...
08.09.2010 22:29
анонимен написа:
Moje da nqmam profil, ne bydi siguren!

Тези номерца вървяха във 2-ри клас, първи срок ! Ясно е, че си от тези , които ме четат по-редовно !
цитирай
5. misbis - razbiram te napalno
09.09.2010 07:52
i na men mi pisna da jiveia NE moia jivot,a dejstvitelnost planirana i manipulirana ot drugi...
revoluciata na Lubovta zapo4na
цитирай
6. ferdi - Точно..
09.09.2010 09:25
Поздрави, много ценен постинг!
цитирай
7. estirbg - Не е издържано Библейски
09.09.2010 12:02
Красиво написано, но не Библейски коректно. Нека довечера се обоснова, тъй като на работното място не е възможно!
Всичко трябва да е в синхрон с Божието слово, което с вековете си е доказало своята мъдрост и истинност - не говоря за попщината и папщината!
цитирай
8. rebellion - i na men mi pisna da jiveia NE moia ...
09.09.2010 18:10
misbis написа:
i na men mi pisna da jiveia NE moia jivot,a dejstvitelnost planirana i manipulirana ot drugi...
revoluciata na Lubovta zapo4na

Много добре усещаш , на всички ни е писнало и правим каквото можем !
цитирай
9. rebellion - Поздрави, много ценен постинг! ...
09.09.2010 18:11
ferdi написа:
Поздрави, много ценен постинг!

Старая се , доволен съм че ти е допаднал и сигурно изразява и твоето мнение !
цитирай
10. rebellion - Красиво написано, но не Библейски ...
09.09.2010 18:11
estirbg написа:
Красиво написано, но не Библейски коректно. Нека довечера се обоснова, тъй като на работното място не е възможно!
Всичко трябва да е в синхрон с Божието слово, което с вековете си е доказало своята мъдрост и истинност - не говоря за попщината и папщината!

Ок, имаш думата при възможност !
цитирай
11. misbis - NE ISKAM DA VI NARANIAVAM 4UVSTVATA
09.09.2010 18:29
I SAJALIAVAM DA GO KAJA,NO VSI4KO,ABSOLUTNO VSI4KO ,VKLU4AIA I BIBLIA E SKALAPENO OT MIND CONTROL PROGRAMITE.
ZNAM,4E 6TE ZABOLI I REAKCIATA 6TE E SILNA,SAJALIAVAM...

estirbg написа:
Красиво написано, но не Библейски коректно. Нека довечера се обоснова, тъй като на работното място не е възможно!
Всичко трябва да е в синхрон с Божието слово, което с вековете си е доказало своята мъдрост и истинност - не говоря за попщината и папщината!

цитирай
12. estirbg - Натрупване на кармични състояния не съществуват-веднъж се раждаш, веднъж умираш и после се явяваш на съд! - І ЧАСТ НА ОТГОВОРА
09.09.2010 23:11
Скъпи приятелю,чудесно си се справил като си конкретизилал някои от механизмите на зомбиране.Ок,наистина сме зомбирани и то от господстващият княз на този свят,кралят на тъмнината заедно с неговите слуги в човешки образи.Луцифер чудесно познава нашата продажническа същност-да не забравяме как Адам предаде властта си над земята на сатана.
Ок, той ни манипулира чрез пари, власт, кариери, удоволствия т.н.
Дотук всичко е точно до момента, в който стигнем до кармичната същност на "бъдещите прераждания".И тук няма как да не въздъхна и отново да поясня, единствено и само чрез Божието слово,че п р е р а ж д а н и я няма. Библията е категорична:"И тъй като е определено на човеците ВЕДНЪЖ да умрат, а след това настава съд"Евреи 9:27, КОЕТО РЕСПЕКТИВНО ЗНАЧИ ВЕДНЪЖ СЕ РАЖДАШ И ВЕДНЪЖ УМИРАШ, СЛЕД КОЕТО СЕ ЯВЯВАШ НА СЪД ПРЕД ТВОЯ ТВОРЕЦ, ЗА ДА ОТГОВАРЯШ ЗА ИЗВЪРШЕНИТЕ ДЕЛА ПРЕЗ ВРЕМЕТО,КОЕТО ТИ СИ БИЛ,ТУК НА ЗЕМЯТА.И това важи за всеки един от нас от най-висшестоящия до най-невзрачния в това общество.Така едновременно отговарям на два възлови въпроси /макар и с с по едно изречение/.Смъртта е пълно и абсолютно прекратяване на живота във всичките му форми:духовни,психически,физически -просто изчезва личността. Здравият разум инстинктивно разбира,че съществува тясно родство между смъртта и небитието.И това е наистина така-НЕ СЪЩЕСТВУВА НИКАКЪВ ЗАДГРОБЕН,СЪЗНАТЕЛЕН ЖИВОТ СЛЕД СМЪРТТА.
ВРЕМЕТО ПРЕСТАВА ДА ТЕЧЕ ЗА ПОЧИНАЛИ, като мостовете между живите и умрелите са окончателно прекъснати. Духът или диханието на живота нямат персонален характер. Той е един,Божият дух,който като грубо сравнен с електрическия ток при преминаване през различните организми с различна генетична конструкция, дава различна индивидуалност и психика.При смъртта тази сила на живота се връща при Бога и с личността се свършва.В Св. писание срещаме една подходяща илюстрация на смъртта-сравнена е със сън в много пасажиДан.12:2,Йоан11:11-14- сън като несъзнателносъстояние и сън като събуждане за възкресение..
цитирай
13. estirbg - "И когато кажете на глас:– Стига толкова по стария начин! Искам да поема по Новия Път!"/rebelion/ -ІІ част
10.09.2010 00:05
Приятелю, цялата човешка история се е движила с този лозунг и до колкото имам поглед дори до предверието на рая не сме достигнали за този период, точно обратното!Човешката вълна винаги е търсила "нов път" и винаги се е разбивала в канарата на собствената си греховната същност. Аз повече не искам да бъда вълна и да ме яхат тези, които после отново ще ми надянат хомот. Аз вече няма да позволя грешни човешки синове да ми налагат техните си закони, покварени от лични амбиции и тъмни страсти.Тичайте с тълпите подир фалшиви апели и лицемерни изявления.Моята стратегия вече е друга. Аз ще се постарая да подредя живота си така,че да спечеля вечността, затовя няма да участвам в никакви суетни надпревари и безумия, защото както казва Исус:"Понеже какво ще се ползува човек, ако спечели целия свят, а живота си изгуби? или какво ще даде човек в замяна на живота си?" Да, наистина Той говори в този пасаж за бъдещия вечен живот, но нали ти го ковеш докато си тук на земята! Така, че първата ми работа е да реформирам самата себе си, да подредя приоритетите си по стандарта на Божията мъдрост/който е в пълна противоположност на официално битуващия/ и да правя това, което Той иска. Когато върша това, получавам пълната сигурност и защита от Него, че ще живея в мир без всякакъв страх и стрес от и каквито и да са социални, икономически и дори природни катаклизми:"Блажен оня човек, Който не ходи по съвета на нечестивите, И в пътя на грешните не стои, И в събранието на присмивателите не седи;
Но се наслаждава в закона на Господа, И в Неговия закон се поучава ден и нощ.
Ще бъде като дърво посадено при потоци води,Което дава плода си на времето си, И чийто лист не повяхва;Във всичко що върши ще благоуспява.
Не е така с нечестивите; Но те са като плявата, която вятърът отвява.
Затова,нечестивите няма да устоят в съда,Нито грешните в събора на праведните;
Защото Господ наблюдава пътя на праведните;А пътят на нечестивите ще бъде погибел"Псалми1
Повярвайте ми,аз вече опитах,вярно е това!

цитирай
14. estirbg - Абсолютно искам да отбележа!
10.09.2010 00:55
Абсолютно искам да отбележа, че персоналната реформа, която по принцип трябва да е и цялостна реконструкция на човешкото общество, е нужно да бъде извършена единствено по моралния кодекс, който Бог ни е завещал в Декалога Си/Десетте Божии заповеди/ - истинските, а не осакатените и омърсените с езически обичаи, традиции, церемонии и небиблейски догми.
Животът ви е заключен в чистото и неподправено Божие Слово - Бог иска да слушаме само Него, а не "неговите"наместници!!
цитирай
15. rebellion - estir.bg
10.09.2010 19:53
Попадам на нещо много интересно и неортодоксално
http://taidzi.blog.bg/lichni-dnevnici/2010/07/03/bil-li-e-hristos-astronavt.571539

Кажи ми какво смяташ за всичко това ?
цитирай
16. estirbg - Имай малко търпение...
10.09.2010 21:43
Приятелю, нека ти отговоря като лично съобщение, защото мисля, че блог- обществото няма да ме разбере, докато не развия и представя още някои много важни теми...
цитирай
17. анонимен - Страхотен пост, rebellion!
15.03.2012 11:06
Страхото съждение. Мъдро и смислено. Но е просто констатация. Какво трябва(могат) да направят хората? Кои хора? Ще говоря от свое име. Това рзсъждение, на мен лично, много ми хареса и се впсива в моите възгледи, но аз самият не бях стигнал до това виждане на действителността. Съгласен съм с повечето неща, но това за мен е една констатация, един зададен въпрос. А къде е отговора? Какво да сторим? Всеки сам ли да си търси пътя? Или трябва да се движим заедно? Факт е, че в цялата човешка история хората винаги са следвали водачи - духовни и/или светски. Ако е така КОЙ е новия водач и как да го познаем? Остава ни единствено да се замислим, засега. Но дори тук не всички се справят еднакво - едни изобщо са лишени от тази способност, други се загубват в объркания лабиринт на собствените си мисли, трети потъват в дълбока заблуда вярвайки на собственета си непогрешимост (виж estirbg). Очавам с нетърпение развитието на тази теза, моля!
P.S. Пиша като анонимен защото случайно попаднах тук в моето лутане за търсене на Истината и не съм сигурен дали ще се задържа за дълго.
С пожелания за вълшебно днес и сбъднато утре!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: rebellion
Категория: Лични дневници
Прочетен: 639962
Постинги: 131
Коментари: 549
Гласове: 1703
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930