Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
20.08.2010 18:30 - САТАНИЗИРАНЕ - РЕПТИЛОИЗИРАНЕ
Автор: rebellion Категория: Лични дневници   
Прочетен: 1088 Коментари: 0 Гласове:
2



ПРОБЛЕМИТЕ НА ТОВА ЧОВЕЧЕСТВО СА РЕЗУЛТАТ НА ДЪЛБОКИ ПРИЧИНИ, КОИТО АКО НЕ СЕ ДИАГНОСТИЦИРАТ, И НЕ СЕ ИЗМЕНЯТ УСЛОВИЯТА – СИТУАЦИЯТА НА ЗАДЪЛБОЧАВАНЕ НА КРИЗАТА ЩЕ ПРОДЪЛЖАВА

Само смелите и безстрашни люде могат да си позволят да свалят воала на маскираната лъжа в обществото и да разкрият на своите събратя онова, което седи под воала.

 

ИСТИНАТА ЗА УПРАВЛЕНИЕТО НА ДНЕШНОТО ЧОВЕЧЕСТВО – „ИСТИНАТА ЩЕ ВИ НАПРАВИ СВОБОДНИ”– ЧОВЕЧЕСТВОТО И ДО ДНЕС СЕ УПРАВЛЯВА С ХИТРОСТ, И ЛЪЖА, ЧРЕЗ МЕТОДА – АКО МИНЕ, И ТАКА, ДОКАТО ТО САМОТО РАЗБЕРЕ КАК ГО МАНИПУЛИРАТ САМОЗВАНИТЕ ИЗВЪНЗЕМНИ НАСТАВНИЦИ, НАСТАНИЛИ СЕ ТУКА ОТ ВРЕМЕТО НА АСИРО-ВАВИЛОН

СЪЗДАТЕЛЯТ НИКОГА НЕ Е  ДАВАЛ СЪГЛАСИЕ ЗА ПРИЛАГАНЕ НА ТЕЗИ МЕТОДИ НА УПРАВЛЕНИЕ, С КОИТО СЕ МАНИПУЛИРА СЪВРЕМЕННОТО ЧОВЕЧЕСТВО

ТЕЗАТА, ЧЕ ТОЙ БИЛ ДОПУСНАЛ ТОВА, СЪЩО Е НЕСЪСТОЯТЕЛНА ЗАЩОТО СЪЗДАТЕЛЯТ СЛЕД КАТО Е ПРЕДЛОЖИЛ НА ХОРАТА ЗАКОНА, ТОЙ ИМ Е ДАЛ ПЪЛНОТО ПРАВО ДА ПОСТЪПВАТ СЪОБРАЗНО ЗАКОНА И КОГАТО ЧОВЕЧЕСТВОТО ПОРАДИ НЕВЕЖЕСТВОТО МУ, СЕ ВОДИ ЗА НОСА, С НЕКАДЪРНИ МЕТОДИ НА УПРАВЛЕНИЕ, СЪЗДАТЕЛЯТ НЯМА УЧАСТИЕ В ТАЗИ РАБОТА

 

 

Днес българите са се разделили на две големи групи, първите искат промяна, която да бъде истинска и която да постави едно ново начало, за да им тръгнат нещата. Втората група, искат да излъжат отново себе си, заставайки отново по средата между Бога и мамона, лъжейки отново себе си с илюзии, че можели да обиграят системата с козметични мерки, като под системата се разбира утвърденото статукво на обществото действуващо в границите на англосаксонската цивилизация, включително Съединени американски щати и  Европейски съюз.

Разбира се има и трета група, която не иска никаква промяна, тъй като за нея главната цел е потребление от благините на това човечество. Както и най-вече поддържане на системата на власт  и контрол. Как – ами много просто чрез подчинение на другите на себе си. Със силови методи, лъжа и лицемерие. Тука са т.нар. днешни елитарни управници, силните на деня, банкерите, медийните шефове, администраторите на днешната политическа система. Последните не искат никаква промяна и те са същите които налагат Новия световен ред и глобализация.

Когато първите две групи се разберат помежду си и престанат да плащат данък на илюзиите за козметични промени и решат единодушно, че има само един път и това е пътят на обновление на обществото из корени, само тогава ще се престане със захранването на третата паразитна група. Която безспорно има интерес да създава конфликти сред първите две групи, да им подхвърля лъжезаконодателни проекти зад които се крие отново старата демагогия и желание за укрепване на старите политически режими и методи на поддържане на власт и контрол с драконовски средства, както и с кадифяна ръкавица.

Истината е проста и тя трябва да се разпространи сред населението на тази планета в началото на 21 век.

В момента се разпространяват лъжеметоди, които гласят, че човек трябвало първо да оправи себе си, и да не се занимава с промяната на външните условия. Второ, разпространяват се поучения за положително мислене и положителни мисловни установки в стил Ню Ейдж и когато хората следват тези лъжовни напътствия, те стават апатични, не можещи да се ориентират в илюзорната обстановка. Центровете, които разпространяват всичко това са свързани с провеждащата се от върха на пирамидата днешна глобализация и в нея за жалост са впрегнати милиони интелектуалци.

Управлението се извършва просто – чрез медиите, прочита на пресата сутрин, вестниците, телевизията. С няколко вестника и три – четири телевизионни канала се държи в подчинение и напътствие цялото стадо на оглупавелия наивен електорат.

Всъщност, всичките неща, и партии, и корупция, изкривено законодателство, бездействаща съдебна система, агресия в училищата, насилие по улиците…действаща престъпност…..и прочие…всичко това е продукт на едни и същи дълбоки причини, които управляващият елит отказва да разбере. Дълбоките причини никога не се изкарват на повърхността. Вземат  се винаги някакви палеативни временни мерки. Никога не се стига до корена на явлението. И въобще колко ли хора го знаят – къде е корена на всички тези изкривени явления и защо ли се е стигнало дотук с това днешното човечество.

Изходът на кризата е в дълбокото осъзнаване и най-вече социално диагностициране на заболяването на това човечество. За това е обаче нужна първоначална информация.

 

Нещата са много прости! Проблемите не са в хората, нито в човечеството, че последното било мързеливо, лениво, агресивно и прочие. Напротив, хората са такива каквито ги възпитават методите на възпитателите. Тоест проблемите на това човечеството открай време са били в неправилните му методи на възпитание. И най-вече в неподходящите възпитатели. Защото, самите методи на възпитание произтичат от самите калпави възпитатели. Кои са възпитателите – ще кажете вие. Да, те естествено не седят в министерствата на образованието, нито пък имат допир с религиозната система. Това са наставници от извънземен калибър. И точно тази истина е време, днешното човечество да проумее. Да разбере, че съдбините му за съжаление седят не в собствените му ръце, а в ръцете на група завоеватели от извънземен порядък, които си въобразяват, че все още могат да контролират хората в днешното им състояние. Спорът е в това, дали човечеството се нуждае от бавачка или то може да поеме съдбините в своите ръце. От тук се появява и съответното разделение в прилаганите методи на въздействие. В цялата тази бъркотия е трудно да се установи доколко човечеството е узряло за новите методи, защото като цяло то постоянно седи потопено и обградено като с железни обръчи от старите методи на въздействие. И ако за един затворник е възможно той да се изправи, и измъкне от старата система на затвора, то при днешното човечество не е възможно никаква промяна да се осъществи, и да се измъкне напред като от затвор, защото самите методи на възпитание са от стария порядък и не позволяват това измъкване. /Това бе описано от филма Матрицата, за съжаление видоизменен и също поставен под контрол с новите си серии./И точно това е  и парадоксът, Това е и проблема на днешната криза. Че тя е режисирана криза, а не закономерна криза на човечеството. Режисирана от кого! От днешните извънземни наставници, които не искат да напуснат тази планета. Които продължават да твърдят, че те са родителите на това човечество, и неговите създатели.

Може да се заключи, че наистина в откъслечни сцени от няколко филма като „Матрицата” и „Властелинът на пръстените”, бяха показани тези няколко аспекта на дълбоката причина за днешната криза. Защото в основите на днешния расизъм, ционизъм, стремеж за първенство и на всяка цена да бъдеш пръв, в битките за властта и контрол – във всичко това седи само едно: опитът за изграждането на елитарна господарска раса тук на земята от страна на няколко извънземни представители, като един от тях са т.нар. рептилоидна цивилизация. Погледнете за справка театралните постановки, вижте социалното обкръжение, то изцяло е станало атрибут на интересите на тази господарска раса с рептилоиден оттенък. Погледнете историята на извращенията и като се почне от Асиро-Вавилон и Шумер и се стигне до днешната развратена цивилизация, превърната в нов Содом и  Гомор, всичко това е плод на тази изграждаща се Елитарна прослойка в обществото. Те са рафинирани, погледнете представянето на Калигула, публиката вижте! Кандидати за елитарни избраници, господарите на бъдещия свят. А стадото, то крачи по улиците и не смее да каже и дума за разразяващите се неправди около него. Българският народ е станал еталон за подобно стадо в последните години. И ако случайно някой от него се повдигне на демонстрация, както е  случаят със студентите и еколозите, той бива смазан с методите на 14 януари от полицейската машина. Обаче сред този народ стадо се избират с подходящи методи отделни избраници и с тези избраници се заквасва новото елитарно общество. Вижте опита на пиесата на Явор Гърдев и това е най-точния образ на днешната манипулация от страна на този псевдо бай-ганьовски елит. Елитарният модел е бил стара мечта на днешните извънземни рептилоидни управници. Техен е и опита да изграждат тази елитарна прослойка от затворени общества и клубове в които достъпа да става като за посветени с членски карти.


 



Гласувай:
2



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: rebellion
Категория: Лични дневници
Прочетен: 640079
Постинги: 131
Коментари: 549
Гласове: 1703
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930