Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
20.08.2010 19:56 - САТАНИЗИРАНЕ - РЕПТИЛОИЗИРАНЕ ( ПРОДЪЛЖЕНИЕ )
Автор: rebellion Категория: Лични дневници   
Прочетен: 1893 Коментари: 2 Гласове:
4


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

Днешното общество е рептилизирано за жалост. То обаче може да се каже с еквивалентен израз е САТАНИЗИРАНО.

Ето, това е  ИНФОРМАЦИЯТА. Рептилоидната цивилизация, това е опита да се сатанизира днешното общество в България, където е най-трудно. От тука и зависи протичащата навсякъде по земята сатанизация на обществото. Когато българите се пречупят, глобализацията ще тръгне като по вода по цялата земя. Е да, ама няма да се пречупят.  Колкото до еврофондовете, каква илюзия -  ДА СЕ ЧАКА ОТ НЯКАКЪВ СИ ЦЕНТЪР ОТПУСКАНЕ НА СРЕДСТВА, като не се взема из предвид, че това е зависимост,  залагане на куп възможности за нарушение на правилата, а от там и поддържане на една неефективна съдебна система, която винаги ще държи под тотална власт взелият от тези фондове. Това е загуба на истинската свобода и инициатива. Това е да се играе по правилата на този, който веднаж взема от вас, и втори път – еднолично решава как да ги разпределя тези финансови потоци. Изключително неправилна система на нов централизиран модел на управление на икономиката. Най-болшевишкият модел, който досега е бил създаван.И да се вярва че по този начин може да се гради бъдеще на Евросъюз, това не е ли  лудост?

Хората трябва да знаят истината за Господарската раса, изграждана от тайните общества около Хитлер, както и истината за опита да се изгради днешната елитарна класа от рептилоидни представители, държащи ключови позиции в обществото и управляващи целия социум.

Понятието за Господарска раса трябва да отекне в съзнанието на днешните хора. Те трябва да си зададат въпроса, какъв е този елит, към който всеки един редови българин се стреми да влезе. Елитарни училища, елитарни колежи, елитарно общество, ако не че този елит всъщност е рептилоиден елит. Понятието за елит е време да бъде развенчано и свалено от употреба. Времето на класите и кастите е един път завинаги отречено т днешните методи на възпитание.

Добре е да се разясни връзката между днешния ционизъм и опита за изграждане на господарска раса. Как днешните евреи са били вкарани като жертви в този нечовешки план! Как се е стигнало и до холокоста и до самите злоупотреби с понятието за холокоста.

В основата на всичко това седи проявяване на истината и най-вече изразът: ИСТИНАТА ЩЕ ВИ НАПРАВИ СВОБОДНИ

Очевидно е, че тук а на Балканите се действа по крайно брутален начин и в този смисъл в страна като България се прилагат методи на въздействие от най-груб порядък. Изпълнителите – това са поредните управници – вълци в овчи кожи. Днешните и стари комунисти, силови структури, всички те са жалки жертви на този план за създаване на Господарска раса. Целият комунизъм е създаден в лоното на този човеконенавистен план.

Време е, обществото да бъде информирано за всичко това.

ПЛАНЪТ ЗА СЪЗДАВАНЕ НА ГОСПОДАРСКА РАСА ТЕЧЕ И В МОМЕНТА И ЧАСТ ОТ ТОЗИ ПЛАН СА ЗАТВОРЕНИТЕ ЕЛИТАРНИ ОБЩЕСТВА, МАСОНСКИ ЛОЖИ, РОТАРИАНСКИ КЛУБОВЕ, ВЪОБЩЕ ВСИЧКИ ТЕЗИ СТРУКТУРИ В КОИТО СЕ ПОДЪРЖА ДУХ НА ПОТАЙНОСТ, ПРИКРИТОСТ, ИЗБРАНИЧЕСТВО.

 

РЕПТИЛОИДНАТА РАСА Е ВРЕМЕ ДА СЕ ИЗНЕСЕ ОТ ТАЗИ ЗЕМЯ ИЗЦЯЛО.

САТАНИЗИРАЙКИ ЗЕМНОТО НАСЕЛЕНИЕ ТЯ ОБАЧЕ ЗАБАВЯ ТОЗИ ПРОЦЕС КАТО ДОКАЗВА ВСЕ ПОВЕЧЕ И ПОВЕЧЕ, ЧЕ НАСЕЛЕНИЕТО Е НЕЙНО.

ВИЖТЕ МУЗИКАТА И КАК СЕ ВЪЗДЕЙСТВА ЧРЕЗ НЕЯ ВЪРХУ СЪЗНАНИЕТО НА МЛАДИТЕ. МУЗИКА ОТ РЕПТИЛОИДНИТЕ КОМПОЗИТОРИ.

СВЕЩЕНА ПРОСТОТА! В основата на всичко това седят прости планове за господство върху това човечество. Власт и контрол чрез метал групите, чрез напитките редбул, водка флирт, абсолютна власт и контрол от страна на компартията и новите политкомисари. Власт и контрол! И зад всичко това седи формулата:

Рептилоизиране равно на сатанизиране!

 

Рептилоидните представители и техните послушни и продажни слуги не отчитат обаче факта,  че представителите на Сириус, Орион, Плеяди са абсолютни противници на този безжалостен метод за подхождане към днешното човечество.

Нека започнем с разкриване на вътрешната декорация на сцената на рептилоидната постановка.

Първо действие! Фактите да излязат наяве и да се видят кои представители днес управляват човечеството! Ако тези представители в управленските органи на днешното човечество не са обикновени хора, а представители на рептилоидната цивилизация, това е груба намеса в еволюционния ход на самото човечество.

Сатанизирането ще спре само когато рептилоидната цивилизация бъде разобличена и се престане с гонитбата на някакви си вещици и въображаем дявол.

Има де факто рептилоидни представители, които е време да напуснат сцената на днешната земя.

Църковният подход на мълчание и изчакване да премине апокалипсиса е отживял. Апокалипсисът се извършва с помощта под наблюдението на Научно-образователната програма на Учителите от Школата на Христос.

Църквата за жалост нищо не казва за днешното сатанизиране на обществото, тя мълчи. Тя чака да стане селекцията, да бъдело разделено човечеството на две групи и изпълнява ролята привнесена й неправилно от Стария завет - образа на Еднорога, който кротко хрупа трева докато Минотавъра тъпче земята. Църквата бе длъжна в последните години да предупреждава населението на земята за цялата тази рептилизация-сатанизация, която се осъществяваше на тази земя. Ватиканът ако бе истинска църква, наистина католическа, трябваше да предприеме информационна кампания за разясняване на методите на сатанизация и рептилизация.

Но и другата стратегия, да се недооценява противника, като се разчита на неговото вразумяване и облагородяване, също е дваж по неправилна. Защо! От вълкът – агне няма да се получи никога. Вълкът си е вълк. Защото в случая се играе с човешки схеми на мислене. И не се отчита, че рептилоидите, не са  обикновени хора от тази планета. Дяволът в последните години е побеждавал винаги с лъжа, лицемерие, хитрост, и най-вече с недооценяване на неговите нечовешки качества, които са присъщи на рептилоидната цивилизация. Затуй е време да се свалят декорациите и да се види наистина кой кой е под небето на тази земя. Когато населението знае на кого дава своята енергия, тогава то ще носи отговорност пред Бога. А сега населението е просто подлъгано чрез методите на евтината измама. Затуй и се надпреварват да си влагат парите в банките, стимулирани от обещанията за лесни печалби, и когато ги загубят после, ронят сълзи.

Правилният подход се състои в анализа и правилното поставяне на диагнозата. Информиране на обществото за действащата повсеместно сатанизация., тоест рептилизация от страна на тази опитваща се да се установи Господарска раса.

Когато това бъде разбрано, тогава няма и да закъснее помощта от страна на приятелски настроените цивилизации от Сириус.

Да се определиш и да бъдещ на страната на Христос, това не означава да бъдеш бездеен и да наблюдаваш безучастно настъпващата рептилизация на обществото.

Да се бие камбаната за протичащата навсякъде в обществото Сатанизация или с други думи казано по научному „рептилизация”. Когато обществото съумее да направи фотография на самото себе си, то ще съумее да се види как изглежда, и тогава ще почне процес на неговото преобразуване.

С методи от типа „Ню Ейдж” - „Мислете позитивно”, сладникавото „Обичайте се”, или „Прави любов, а не война”, се утвърждава захаросаната рептилоидна сатанинска действителност. Трябва дълбочинно вглеждане във фактите и точна диагноза на раковото заболяване, което звучи днес като апатия и пасивно поведение на зомбита. Цялата рекламна индустрия работи днес за рака на обществото, и би било странно, ако допуснем, че самата козметика е дело на самият Създател. Създателят е създал човека без козметични нужди, нали така!

Бъдете като децата, искрени и неподправени! Вместо това, днешното човечество е надянало маските на рептилоидите и се е скрило зад тонове грим и рекламни декоративни пана. Реклама на нещо, което е истинско, не се прави. Реклама се прави там, където нещо трябва да бъде продадено и някой – излъган.

Рептилоидната цивилизация е майстор на рекламите и фото ефектите, майстор на 25 -тия кадър, майстор на имитациите, майстор на виртуалната действителност и пр. А нужно ли е всичко това на човечеството? Кому са потребни манекенките, фотомоделите, живите проститутки от сцената и чалга певици? Само на един са потребни и това е мамон, господаря на парите. Създателят на дегизировките и козметиката е негов послушен слуга. И всичко това обслужва плана на рептилоидната цивилизация, замислен като план за създаване на господарска раса на тая планета. Опитите да се въдвори в социалния живот на зачеването „ин витро” едва ли е само от прекомерна любов към човечеството или само поради голямата загриженост за неговия прираст! В основата седи чудовищен план, подобен на същия, който е унищожил и древната Атлантида. План за клониране и създаване по официален път на хибриди. Този план започва отначало като грижа за човека и скъпоструващи операции „ин витро”. Човечеството го водят за носа и това се върши от рептилоидните представители на извънземната генетика, които очевидно надвишават своите правомощия, защото са забравили трагичния край на Атлантите.

Време е за в-разумяване! Висшият Космически Разум не може да бъде излъган в начина по който се направляват съдбините на земята.  


heliopol 

 



Гласувай:
4



1. liliyanaandreeva - Мен вече ме пречупиха...
20.08.2010 20:04
И се страхувам...
цитирай
2. rebellion - И се страхувам. . . С какво те преч...
20.08.2010 20:06
liliyanaandreeva написа:
И се страхувам...

С какво те пречупиха ? Ако желаеш - сподели с нас !
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: rebellion
Категория: Лични дневници
Прочетен: 639407
Постинги: 131
Коментари: 549
Гласове: 1703
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930