Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
19.08.2010 07:58 - НАТИКВАНЕТО НА БЪЛГАРИТЕ В ПЛАНА НА ГЛОБАЛИЗАЦИЯТА И АНТИХРИСТА ЧРЕЗ МЕТОДА НА ЛЪЖАТА
Автор: rebellion Категория: Лични дневници   
Прочетен: 4191 Коментари: 11 Гласове:
9


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Право на избор днес съвременният човек има само дотолкова, доколкото да избере Господа или тях.  Това прословуто Право на избор и днешното некадърно управление на човечеството са свързани. Некадърността и липсата на отношение към човека, прави невъзможно Правото на избор. За съжаление хората като зомбирани, не знаят това. И е време да започнат да осъзнават дълбоката ситуация. Ситуацията за Некадърното управление на човека! От страна на днешните лъженаставници, вълци в овчи кожи! За които Спасителят ясно и точно се произнесе и им каза: През иглени уши прекарвате човека, а самите вие – нищо не спазвате!

НЕКАДЪРНО УПРАВЛЕНИЕ НА ТОВА ЧОВЕЧЕСТВО С ТИПОВЕ СХЕМИ БЕЗ ДА СЕ ОТЧИТАТ ДУШЕВНИТЕ РАЗЛИЧИЯ

 

НА ЧОВЕЧЕСТВОТО СЕ ГЛЕДА КАТО НА ОПАКОВКИ, КАТО НА ТЕЛА, И ЗА ДУШИТЕ, КОИТО НАСЕЛЯВАТ ТИЯ ТЕЛА, НЯМА МЕСТО В ТИЯ ТИПОВЕ МОДЕЛИ.

 

ГРУБО МАНИПУЛИРАНЕ НА ЧОВЕЧЕСТВОТО, НЕСЪОБРАЗЯВАНЕ СЪС СХЕМИТЕ ЗАЛОЖЕНИ У ЧОВЕКА, НЕСЪОБРАЗЯВАНЕ С ВЪТРЕШНАТА МУ ПРИРОДА.

 

ДНЕШНАТА ГЛОБАЛИЗАЦИЯ Е ТОТАЛНО НЕСЪОБРАЗЯВАНЕ С ВЪТРЕШНАТА СТРУКТУРА НА ЧОВЕКА

 

ГЛОБАЛИЗАЦИЯТА НА ТЕЛАТА БЕЗ ДУШИТЕ ВОДИ ДО ХАОС И РАЗРУХА.

 

ТОВА НЕ Е ОТ БОГА.

ЕВРОСЪЮЗЪТ, КОЙТО ИЗПЪЛНЯВА ТАЗИ ПРОГРАМА, ВЪРВЯЩА СРЕЩУ БОГА, Е ВРЕМЕ ДА СЕ ВРАЗУМИ И ДА МУ БЪДЕ ЗАДАДЕН ВЪПРОСА:

ТОЗИ СЪЮЗ НАРЕЧЕН ЕВРОПЕЙСКИ, ВСЪЩНОСТ ХРИСТИЯНСКИ ЛИ Е!

ЕВРОПЕЙСКИТЕ ЦЕННОСТИ ВСЪЩНОСТ ХРИСТИЯНСКИ ЛИ СА!

ЗАЩОТО БЕЗ ХРИСТОС,  КАКВА ЕВРОПА ЩЕ ГРАДИМ!

Втора част

 

ПОДСЪЗНАТЕЛНО УПРАВЛЕНИЕТО – АЛФАТА И ОМЕГАТА НА СКРИТАТА ЛЪЖА

 

УПРАВЛЕНИЕТО НА ОБЩЕСТВОТО СЕ ИЗВЪРШВА НА ПОДСЪЗНАТЕЛНО И ЕГРЕГОРИАЛНО РАВНИЩЕ

Хората се разглеждат като единици от някакво стадо, което трябва да се води в общата посока.

Това е част от некадърното управление, заради което и цялата планета все повече и повече изпада в криза.

 

Това управление се извършва от действащия Елит, от тайните общества, от масонските ложи и пр. върхът на това явление бе приемането на днешната псевдодемокрация като една декоративна сцена върху която явлението придоби чудовищни размери и като такова вече бе забелязано.

 

архетипи на поведение които се прилагат в момента като готови схеми по време на манипулиране на населението на публични места.

 

как става управлението на хората на егрегориално равнище или на подсъзнателно равнище? – попитайте всички действащи гурувци около които има струпване на почитатели - те би трябвало да ви кажат.

 

попитайте някой от нашумелите в ефира мюзик айдъли, музикални и шоу звезди

 

религиозните хора пък ще ви отговорят, като ви обяснят, че само трябвало да се подпише нещо като вътрешен договор с йерархията на дявола, тоест сатанаил

 

как се извършва манипулацията на човешкия род на подсъзнателно равнище?

 

 

на подсъзнателно равнище – това означава на равнище неосъзнато

 

подсъзнателно не означава ли всъщност несъзнателно!

 

хората значи не осъзнават, че биват управлявани, направлявани, тоест манипулирани!

и в същото време им се говори на тия същите хора за свобода на избора, за правата на човека, за това, на кого може или не може да се разпространяват определени познания за собственото му събуждане! Какъв парадокс! никой нямало право да събужда човека, никой нямало право да се намесва в неговия свободен ход на движение, така ли е!

Но въпросът е, дали този ход наистина е свободен, а не манипулиран и предварително наставляван от някой хитрец и ловец на души!

 

човечеството е манипулирано по всевъзможен начин от един хитрец, който си служи с лъжа и за него бе казано: Добрият пастир се познава по делата. А пастирят в овчи кожи, и той се познава по делата, нали! манипулацията се върши само от последния.

 

УПРАВЛЕНИЕТО НА ОБЩЕСТВОТО СЕ ИЗВЪРШВА НА ПОДСЪЗНАТЕЛНО РАВНИЩЕ, И ДОКАТО НЕ СЕ СПРЕ ТОВА МАНИПУЛИРАНЕ, НЕ МОЖЕ ДА ИМА ВЪЗПИТАНИЕ ЧРЕЗ НОВИ СХЕМИ.

 

Контрол върху съзнанието, подсъзнателно въздействие чрез хипноза, залагане на програми в подсъзнанието у човека.

Това са методи, които се използват и днес в политиката, бизнеса, рекламата, и съзнанието на обществото е доведено до там, че ги приема като нещо обикновено. Но те са същите, които държат обществото в хватка, да не може да проумее, че бива манипулирано. Тоест методите на манипулация се намират в ръцете на имащите властта над политиката, медиите, изборите, законодателството.

И така от силните на деня, зависи развитието на демократичното общество.

ето защо нищо не върви в днешната ситуация. силните на деня нямат никакъв интерес от мислещите хора, защото тогава те не биха могли да прокарват своите схеми на манипулация в обществото.

 

майсторът на манипулацията е същият, който е майстор на лъжата. манипулацията, това е прокарване на лъжата.

казано е: Не лъжете! кой го спазва обаче  това?

 

Липсата на Култура на информиране, на Култура на изслушване, на Култура на уважение, всичко това е резултат от Културата на Лъжата, от антикултурата на лъженето на Генералният хитрец, който е направил така, че никой да не го забелязва, и така всички вкупом се борят със злото, а то самото зло все върви напред под маската на какви ли не хуманитарни и благотворителни начинания.

 

Хората трябва да осъзнаят всичко това, което се извършва в тяхното общество. Да го прозрат, да го осъзнаят. Да  го анализират. Да го превъзмогнат. Да му кажат – не! Само това се иска от човеците днес!

Но когато хората продължават да виждат всичко това и да го приемат снизходително с фрази от типа – „така е било и така ще продължава, нищо не може да се направи, такива са самите хора, човекът трябва да се промени из отвътре, не гледай какво става около тебе, а гледай у себе си, променяй себе си, а не света”, --------ето, поради всички тия заключения на хората, досега нищо не се е променило.

Когато някой се опита нещо да каже и да може  по този начин да се получи мъничко осъзнаване в социума, тогава срещу него по абсурдни причини, се устремяват няколко совалки, които го бомбардират със забележките: ти какво сега, ще променяш другите ли, промени първо себе си, не им е дошло още времето на тия, остави ги.

Като че ли по тоя начин, самата матрица яростно се самозащитава от евентуална промяна, можеща да настъпи с нея. И така, матрицата на рогатия се увековечава.  

 

Оказването на влияние от страна на едни хора върху други хора е нещо, което се владее от мнозина. Културата на днешното общество се измерва с осъзнаването на този проблем.

Да погледнем модата, да погледнем рекламата, да хвърлим погледа върху онова, което се преподава в учебните заведения, има ли във всичко това откровено поднасяне на информация за манипулиране, оказване на въздействие. Има. Да, това е част от сатанистката днешна култура.

Целта оправдавала средствата – казал го е  един глупак, който е имал наглостта да се назове християнин. Името му е: Игнаций Лойола. Докато не се премахне този сатанистки елемент от днешната култура, докато не се сложи край на двойния морал, с който се измерват ситуациите в днешното общество, докато не се разбере, че пред Господа, няма по-пръв от първите, и че всички са равни, докато не се изчисти изцяло нашата култура от лъжата, лицемерието, докато не се осъществи всичко това, царят на тези две явления ще шества между хората и ще ги омагьосва със своите съблазни.

 

Човечеството трябва да изболедува своята най-древна болест, а тя е: кой да е първи, първенството пред Отеца, и лъжата – хитруването, че можело да се допусне в името на високата цел даже и мъничко лъжа, мъничко благородна злоба и завист и това все в името на Отеца.  О, Свещена простота!

 

ГЕНЕРАЛНИЯТ ВЪПРОС Е:

 

КАК СТАВА МАНИПУЛИРАНЕТО НА ОБЩЕСТВОТО

КАК СЕ ИЗВЪРШВА ПОДСЪЗНАТЕЛНОТО УПРАВЛЕНИЕ НА МАСИТЕ

ДОКОГа ЩЕ БОЛЕДУВА ДНЕШНОТО ОБЩЕСТВО В ОСЪЗНАВАНЕТО НА НЯКОИ ОБЩОИЗВЕСТНИ БОЛЕСТИ  като тези на лъжата и гордостта

КНЯЗЪТ НА ТОЯ СВЯТ Е МАЙСТОР НА ЛЪЖАТА И МАНИПУЛАЦИЯТА, факир на себенадценяването и гордостта

 

ТОЙ Е НАПРАВИЛ ТАКА, ЧЕ:

 

ПЪРВО:

ХОРАТА ДА НЕ ВЯРВАТ В НЕГОВОТО СЪЩЕСТВУВАНЕ,

 

ВТОРО, ДА се ВЪЗПРИЕМЕ ЛЪЖЕНЕТО КАТО ОФИЦИАЛЕН ОБЩОПРИЕТ МЕТОД ПОД ФЛАГА НА „ЦЕЛТА ОПРАВДАВА СРЕДСТВАТА”, ДА се ВЪЗПРИЕМЕ ХИПНОЗАТА В РАНГ НА НАУЧЕН МЕТОД И ОТТАМ Т.НАР КОНТРОЛ ВЪРХУ СЪЗНАНИЕТО ДА БЪДЕ ИЗДИГНАТ НА ПИЕДЕСТАЛ В ЛАБОРАТОРИИТЕ, ЗАНИМАВАЩИ СЕ С ОБЩЕСТВЕНОТО МНЕНИЕ,. ДА ВЪОРЪЖИ МОДАТА С АКСЕСОАРИТЕ НА МАЛКАТА ЛЪЖА В ИМЕТО НА ВЕЛИКАТА ЦЕЛ – ВЪНШНАТА КРАСОТА,. ДА ПРИЕМЕ РЕТОРИКАТА КАТО МЕТОД ЗА ОБЛАГОРОДЯВАНЕ НА ОБЩЕСТВОТО и така да се прокарват с меден език  в обществото най-гнусните лъжи

 

ТРЕТО, ЧРЕЗ МЕТОДА „РАЗДЕЛЯЙ И ВЛАДЕЙ”,  ДА ПРОТИВОПОСТАВЯ НА РЕЛИГИОЗНА И ЕТНИЧЕСКА ОСНОВА ХОРАТА, КОЙ ДА Е ПРЪВ ПРЕД ОТЕЦА, ЧРЕЗ МЕТОДА НА ПЪРВЕНСТВОТО ДА ВЛАДЕЕ СПОРОВЕТЕ И ДЕБАТИТЕ  НА  ХОРАТА.

 

и четвърто, създал е чудовищната лъжа за небожествения произход на човека,тоест  че  човека  е произлязъл от животните, в полето на теорията за произхода на човека и народите, той е измайсторил какви ли не полуистини, само и само да плени съзнанието на човека и да му докаже, че  човекът произхожда от мрака, а не светлината.

 

и пето, ритуалите са негови лостове за въдворяване на сатанаиловия порядък

 

шесто, за обединяване на хората и нова вавилонска кула, говори пак само той, като забравя да каже, че обединяването на бога касае само  божия народ – днес човечеството се  е втурнало да се обединява, но то върви по пътя на вавилонската кула, която е била разрушена поради настъпилия хаос

 

и седмо, използването на новите технологии за въдворяването на сатанаиловия световен ред е изцяло негова работа

http://imadrugpat.org/Plan-2010-pic.htm



Гласувай:
9



1. misbis - хеи
19.08.2010 08:19
направо душата ми се напълни да видя пуснатото тук.
слагам линка в постинга ми
цитирай
2. rebellion - направо душата ми се напълни да видя ...
19.08.2010 08:21
misbis написа:
направо душата ми се напълни да видя пуснатото тук.
слагам линка в постинга ми

Слагай го, колкото повече неща се знаят - толкова по-добре за цялото !
цитирай
3. milady - privet..
19.08.2010 10:39
radvam se 4e vi ima tuk..Derzaite, Blagodarya za truda vi...bratya ..)Sorry za maimunicata(Vv EU sam )
цитирай
4. magnoliya - Отлично!
19.08.2010 10:42
След това, което прочетох - нямам думи, ти си казал абсолютно всичко!
цитирай
5. estirbg - Скоро очаквайте официално да бъде ...
19.08.2010 15:23
Скоро очаквайте официално да бъде възвеличен сатанинския ден на поклонение Sunday - неделя, а истинския Божий ден - Съботата, мемориалът на Божието творческо дело да бъде заличен окончателно.,т.е. най-вероятно съботата ще бъде обявена за работен ден, под един или друг призив или заповед. Сатана никога няма да се примири с творческия гений на Единствения Бог на световете и ще ни наложи неговото сатанинско поклонение в първия денн на седмицата - неделята, денят на слънцето. Измамникът - губител ще използва всички средства, за да накара цялото човечество да му се поклони, покори и да го провъзгласи като Бог. В Откровението на Йоан има предупреждение да не се подхлъзваме в тази най-велика измама, дори това да ни коства живота...Миналата година в Европейския Парламент Анна Заборска,/познайте чие оръдие/, се опита да наложи този ден, неделята, като официален и единствено не работен ден, което автоматично значи, че съботата тихомълком ни я отнемат...Бдете, Луцифер емного хитър, особено във "благовидността" и "добронамереността" си!
цитирай
6. rebellion - radvam se 4e vi ima tuk. . Derzaite, ...
19.08.2010 16:16
milady написа:
radvam se 4e vi ima tuk..Derzaite, Blagodarya za truda vi...bratya ..)Sorry za maimunicata(Vv EU sam )

Привет и на теб , също дерзай, колкото можеш !
цитирай
7. rebellion - След това, което прочетох - нямам ...
19.08.2010 16:17
magnoliya написа:
След това, което прочетох - нямам думи, ти си казал абсолютно всичко!

Не аз, но важното е, че покрива истинското положение .
цитирай
8. rebellion - Скоро очаквайте официално да бъде ...
19.08.2010 16:18
estirbg написа:
Скоро очаквайте официално да бъде възвеличен сатанинския ден на поклонение Sunday - неделя, а истинския Божий ден - Съботата, мемориалът на Божието творческо дело да бъде заличен окончателно.,т.е. най-вероятно съботата ще бъде обявена за работен ден, под един или друг призив или заповед. Сатана никога няма да се примири с творческия гений на Единствения Бог на световете и ще ни наложи неговото сатанинско поклонение в първия денн на седмицата - неделята, денят на слънцето. Измамникът - губител ще използва всички средства, за да накара цялото човечество да му се поклони, покори и да го провъзгласи като Бог. В Откровението на Йоан има предупреждение да не се подхлъзваме в тази най-велика измама, дори това да ни коства живота...Миналата година в Европейския Парламент Анна Заборска,/познайте чие оръдие/, се опита да наложи този ден, неделята, като официален и единствено не работен ден, което автоматично значи, че съботата тихомълком ни я отнемат...Бдете, Луцифер емного хитър, особено във "благовидността" и "добронамереността" си!

То изобщо не трябва да има познатата ни работна седмица и съпровождащата я псевдоетика , но много дълго ще е да го обясня !
цитирай
9. raders - Мащабен постинг. Но един модерен ...
19.08.2010 21:44
Мащабен постинг. Но един модерен човек, при това боравещ с компютър, да си служи с такава архаична терминология като Сатанаил, антихрист и пр. е малка странно. Разсъждавайки по този начин, не мислите ли, че и компютърът е дело на Сатанаил. Но вие - богослужещите - виждате света предимно чернобял. От едната страна Бога, от другата - дявола. И няма никакви нюанси; много удобна постановка. А истината е, че човечеството се променя доста бързо, но и трудно се адаптира, защото животът е динамичен, технологиите напредват, планетата е твърде малка /днес си тук, а утре на другия край/, информацията ни залива като лавина, /не можем да четем само библията и да мислим, че всичко знаем/, така че глобализацията е естествен процес. Просто няма как да бъде ограничена, дори да го желаем. Вместо да се тръшкате и оплаквате старите нрави, помислете по-мащабно или и сега, както е било винаги, църквата ще се движи на опашката! А за икономическите гафове, Евросъюзът не ни е виновен изобщо; виновни сме си ние самите като нация и некадърните ни политици.
цитирай
10. rebellion - Мащабен постинг. Но един модерен ...
19.08.2010 21:58
raders написа:
Мащабен постинг. Но един модерен човек, при това боравещ с компютър, да си служи с такава архаична терминология като Сатанаил, антихрист и пр. е малка странно. Разсъждавайки по този начин, не мислите ли, че и компютърът е дело на Сатанаил. Но вие - богослужещите - виждате света предимно чернобял. От едната страна Бога, от другата - дявола. И няма никакви нюанси; много удобна постановка. А истината е, че човечеството се променя доста бързо, но и трудно се адаптира, защото животът е динамичен, технологиите напредват, планетата е твърде малка /днес си тук, а утре на другия край/, информацията ни залива като лавина, /не можем да четем само библията и да мислим, че всичко знаем/, така че глобализацията е естествен процес. Просто няма как да бъде ограничена, дори да го желаем. Вместо да се тръшкате и оплаквате старите нрави, помислете по-мащабно или и сега, както е било винаги, църквата ще се движи на опашката! А за икономическите гафове, Евросъюзът не ни е виновен изобщо; виновни сме си ние самите като нация и некадърните ни политици.

Ako си бил редовен в часовете по литература например, щеше да се досетиш за метафорите ! И си вярвай, че само ние сме си виновни . Май нямаш чувство за златно сечение , а ?
цитирай
11. raders - Мащабен постинг. Но един модерен ...
20.08.2010 21:40
rebellion написа:
raders написа:
Мащабен постинг. Но един модерен човек, при това боравещ с компютър, да си служи с такава архаична терминология като Сатанаил, антихрист и пр. е малка странно. Разсъждавайки по този начин, не мислите ли, че и компютърът е дело на Сатанаил. Но вие - богослужещите - виждате света предимно чернобял. От едната страна Бога, от другата - дявола. И няма никакви нюанси; много удобна постановка. А истината е, че човечеството се променя доста бързо, но и трудно се адаптира, защото животът е динамичен, технологиите напредват, планетата е твърде малка /днес си тук, а утре на другия край/, информацията ни залива като лавина, /не можем да четем само библията и да мислим, че всичко знаем/, така че глобализацията е естествен процес. Просто няма как да бъде ограничена, дори да го желаем. Вместо да се тръшкате и оплаквате старите нрави, помислете по-мащабно или и сега, както е било винаги, църквата ще се движи на опашката! А за икономическите гафове, Евросъюзът не ни е виновен изобщо; виновни сме си ние самите като нация и некадърните ни политици.

Ako си бил редовен в часовете по литература например, щеше да се досетиш за метафорите ! И си вярвай, че само ние сме си виновни . Май нямаш чувство за златно сечение , а ?


Метафори в едно социологично изследване? Ашколсун, това наистина е нещо ново за мен!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: rebellion
Категория: Лични дневници
Прочетен: 639380
Постинги: 131
Коментари: 549
Гласове: 1703
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930