Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
04.08.2010 21:22 - Защо работите в България продължават да продължават да продължават да не вървят!
Автор: rebellion Категория: Лични дневници   
Прочетен: 1742 Коментари: 2 Гласове:
7


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Отговор:

Населението е простодушно и наивно, народът прост, и силата която амбициозно изпълнява своята завоевателска програма над този народ, подплътена с огромно количество капитали и пари, все успява. Населението се държи под контрол чрез състояние на тотална бедност, и шоу зрелищни спектакли. В епицентъра на лостовете на това режисирано действие в наши дни седят банките и медиите и продажните политици. Банките са в ръцете на международния капитал и международното правителство. Един кръг от високопосветени, считащи себе си за богоизбрани, се осмелява да решава съдбините на тази част от човечеството включително българите. Те искат да преразпределят териториите, да запазят територията на България като своя обетована земя. Населението на България, естествено не им е нужно освен за целите да бъде обслужващ слугински персонал. Туристическа дестинация, никаква икономика, никакво производство, сфера на услугите, това е предначертанието за България според глобалистките планове. Нещо повече! Експлоатиране на населението на тази страна, подготвянето му за обслужващ проституиращ персонал на силните на деня. Докато българите не разберат това, и не се уверят в неговата истинност, ще ги брули големият вятър. Ще каже някой, ами какво от това, че сме разбрали! Отговорът е: Няма да съдействате и няма да участвате и няма да танцувате като гювендии, когато ви поробват. Българите трябва поне един единствен път, да заявят своето стоп, на тази абсурдна завоевателна кампания, която се разразява над тях. Трябва да престанат да се покланят и сервилничат на Силните на деня. Защото са предопределени за нещо, което ги прави уникални за развитието на човечеството.

Мълчаливата съпротива е един от начините за бързо измъкване от ситуацията. Вторият начин е тоталното изгонване на няколкото чужди банки и медии от страната. Завземането на икономиката в силни и здрави български ръце. Чужденците и техните продажни възпитаници, трябва да се отстранят от управлението на страната.

Простодушните чалга и денс спектакли трябва да бъдат заменени от интелектуални  и културни предавания по радио и телевизия. Младите българи трябва да се съcтезават не по маймунщина и еротични танци, а по съзидателност и добротворчество. Лесно е, всеки срещу заплащане, да може да демонстрира маймунската си и животинска природа.

САМО КОГАТО БЪЛГАРИТЕ ОСЪЗНАЯТ КАК СА БИЛИ  ВПРЕГНАТИ В РОЛЯТА СИ НА ПЛАСТМАСОВИ КУКЛИ ВЪРХУ СЦЕНАТА НА ГЛОЛИСТКОТО ПЪПЕТ ШОУ, САМО ТОГАВА ТЕ ЩЕ ВЪЗНЕВИДЯТ СВОЕТО РОБСТВО. Ако не го възневидят, те са осъдени и ще изчезнат като народ.

 

Факти от 2009 година

Някой иска  да дестабилизра населението на тази нация чрез нискокачествена или отровна храна, чрез лекарствата и ваксините, чрез телевизионните програми от определен тип – отровна храна за тялото, интелекта и душата!

Какви ли още дестабилизаращи въздействия има върху нацията?

Кои са най-мощните по своето отровно и дестабилизаращо  въздействие?

Очевидно, на първо място, това са храните, на второ място, това са лекарствата и болничните въздействия, на трето място развращаващото въздействие на някои целенасочени по своя формат предавания – „цената на истината”, „дансинг старс”, „стани богат”, „биг брадър” и пр.  Водещите централи на тази отровна телевизионна индустрия са очевидно Нова и Битиви, а след тях куцукаща следва и БНТ.

Четвъртият дестабилизарщ фактор, това са медиите от типа на книги и вестници, издавани по определена заръка от страна на ръководния център.

 

Какво е нужно на този ръководен център! Чрез лостовете на политиката и ежедневното манипулиране на населението,  това население трябва да бъде подчинено и превърнато в безропотни слуги, а територията му отнета за нуждите на Елита. Този Елит иска да управлява всичко скъпоценно в тази страна, да притежава хубавите й жени, подземните й богатства, да командва интелектуалните й кадри, да бъде господар на това райско кътче на земята. Чрез банките, с които този управляващ Елит държи всичко материално, и на второ място, като лиши населението на страната от правото на исконен труд, като натири младото население в чужбина като гастарбайтери, превръщайки икономиката във васална, и унищожавайки производството в тази страна.

 

Факти:

България се е превърнала в една от най-неуютните страни в Европа, уютна само за крадците и имащите на разположение готови пари. Но за този, който е решил в тази страна нещо да произведе и осъществи, елатe ни вижте, ветровете го обгрижват и продухват за да изчезне от сцената на дръзналите нещо да извършат. Законодателството е в бедствено положение.  Самите закони, обслужвани от цял един обществен отрасъл с общото име Право, всъщност де факто, са се разположили в полосата на понятието Криво. Младите хора искат да следват Право, но в течение на времето осъзнават нелепостта на това понятие, и ако не бъдат зомбирани, осъзнават как правото е станало криво. Те се примиряват и стават послушни слуги на  главните силови плановици за бъдещето на тази страна. Състаряващо се население, бягащо от нейната територия младо население, съсипване на опита на всеки да осъществи своя проект, заради който е роден тука на земята може би.

 

България не произвежда сега почти нищо, освен ревюта, шоу дансинг съзтезания, кухи фолклорни програми, демонстрации на външни културни ценности – флиртуване с такива понятия като орфизъм, богомилство, и пр., ЗА СЪЖАЛЕНИЕ ВСИЧКИ ТЕ ВПРЕГНАТИ В ГЛОБАЛИСТКАТА НАСОКА.

На тепсия се предоставя на поробителя с банките и парите всичко най, най, най. И този поробител вместо да се впечатли и респектира от богатството на културни традиции и ценности по тези земи, той само подбира и разсипнически използва каймака от това натрупване на ценности. Все за своята програма наречена Отрицателна жътва! Да! Поробителят е хитър и безмилостен, той се опитва да спечели от цялата тази игра. За него всичко е Игра, а България е в тази игра, само една обикновена карта. Левски, Ботев, това са все идеалистични конструкции, които той ги е  отстранил със силата на парите си. Някои даже ги  е опаковал в музея като експонати на революционен романтизъм.

 

Със силата на парите, богоизбраните господари искат да притежават всичко и да направят българите зависими от тях. Роби!

„Сървайвър”, това е пример за това, как господарите искат да се разпореждат със своите роби гладиатори. Това телевизионно шоу е пример за онова, с което настройват днес младите хора на България.

Населението е като упоено. То седи пред телевизорите и наблюдава или едното танцово шоу, или другото, с демонстрацията на певческите способности на нацията. Всъщност и при двете, става предлагане на жива плът, тоест таланти, които да обслужват публиката в нощните заведения на Елита.

Хората които танцуват и пеят, го правят в повечето случаи заради пари, а има и една част от абсолютна глупост и неосведоменост за това , което сега се излага като факти. Гладиатори, но всъщност те са роби. Отврат лъха от предаванията на телевизионния „Сървайвър”, както и от „Цената на истината”. Не се свършват никога глупаците и винаги се избират между желаещите, от най, най-глупавото и бездарното.

Целта е нацията да се постави на колене. Да се съсипе нейния реален ценностен потенциал чрез материален недоимък, и най-най-глупавите, и най-бездарните да се пропускват в определянето на мнението на журито.

Колко пари се наливат за да се организират тези шоу спектакли, а в същото време колко мъничко пари се искат за да се държи в състояние на просвета тази нация.

За истински книги не се отпускат никакви пари, но за буламачите на глобализма се финансират щедро издателите, които се съгласят да участват.

 

Изходът е в осъзнаването на ситуацията, такава каквато е тя, и да се разбере, че в този опит да се дестабилизира икономика и разврати нацията, всичките са роби, освен Елита. Всичките биват използвани. И борчетата, и чалга певиците, и шоу актьорите, и водещите на форматните предавания, и премиера, и главата на държавата. Всички до един биват употребени.

Отдолу стои само едно нещо: Голямата заблуда и голямата лъжа, с която се водят за носа от кукловодите всичките тези кукли играчи и евтини актьори и актриси..

Колкото до тези от тях, които се опитват да обиграят Елита, да, те се опитват да трансформират с информацията която му дават и самия Елит. Но, но! Доколко обаче Елитът ще се поддаде на тяхната схема на излагане на ценности, стрелящи в сърцето на отделни единици от Елита. И най-вече, доколко и самият Елит има въобще сърце за да бъде култивиран и облагороден. В повечето случаи, Елитът се възползва господарски от предоставеното му доверие, предоставената му информация, и отбирайки от царските  ябълки най-атрактивните, той като свиня на кладенчова вода, продължава да изпълнява своите глобалистки планове за господство и надмощие.

 

Всичко било само една игра! Ето в това седи голямата заблуда. Ако куклата Фънки знаеше как й се радват тия, които очакват рибата в тигана. Ех! Но за нея, очевидно и самият тиган и пърженето на хората като риба в него, представлява една игра. Даже и  убийстата за тези играчи, представляват част от Играта. Но, за тези кукловоди, нека повторим: Целта е от тази игра да се извоюва по-голяма отрицателна жътва и когато го кажеш това на бедните употребявани актьори  актриси, чак тогава те започват да мислят.

ОТРИЦАТЕЛНА ЖЪТВА! Съсипване на тези народи, в които има максимален шанс за положителна жътва! Това е алфата и омегата на причините поради които, в Българите работите на този народ не вървят от толкова години. Докато този народ не осъзнае, цялата тази режисура, той ще продължава да бъде като пушечно месо в ръцете на Господарите.

Докато няма осъзнаване на ситуацията в която е затънало човечеството и в частност нашия български народ, не може да се спре разрухата, която очаква хората вследствие на Прехода.

Вместо осъзнаване обаче, сега хората са се разделили на две групи, първата, която участва безропотно, продавайки себе си на Глобалното шоу, и която под претекста, че животът е само един и при това е една игра, тя изпълнява безропотно всичките детайли от Плана на Елита. Тези хора винаги  гласуват в избора си за Плава на Елита. И другата част, която пък, знаещи за Плана и неговата Цел, се опитва да надхитри и обиграе, предоставяйки напълно съзнателно информации на самия Елит.

 

Фактите за днешната ситуация, защо се стигна дотука и докога ще продължава, кой е центърът, от който всичко това се режисира

 

Кой е центърът и откъде идва тази усърдна програма, всичко в България, да се възпрепятства, и да се държи под тотален контрол икономиката на тази страна?

Кой е центърът на това и коя група от какви хора седи в него! По народност какви са и защо толкова усърдно се опитват да завоюват България?

 

Факти: Дребничко и евтино хитруване от страна на банките и лихвените операции от типа на това, че един превод пътува 2 дни от една банка в друга, че се задържат

 нарочно суми вместо оперативно да циркулират в кръвообръщението на нацията,  за да могат да се умножават чрез изкуствено високо поддържаните лихвени проценти. Докато това хитруване продължи да съществува в общественото ни съзнание като Андрешко Героя, никога не може да се развива тази нация. Винаги на върха сега седи хитрият и т.нар. най-предприемчивият в своята гяволия, тоест който умее да излъже по най-умел начин без да бъде хванат. Това е истината за изкарването на пари в тази страна. Факт!

 

 

Факт и то голяма величина за дознание на високите хитреци:

Когато Върховният космически център нареди на Бялата ложа да извърши добро в размер на пет единици, ако тя извърши добро в размер на шест единици, деятелите на тази йерархия възрастват в своето развитие. Спечелват с други думи. В случай пък, че извършат добро в по-малко от пет единици, те губя съответно в ранг. Когато от Космическият център в изпълнение на кармичния закон, наредят на съществата от лявата ложа да упражнят депресивно въздействие в размер на осем единици, а те злоупотребят с властта си и извършат такова в размер на девет единици, то единицата в повече ще остане в техен собствен пасив, а ако извършената работа е в размер на седем единици, съществата от тази йерархия ще се повдигнат с известна степен.

 

 

След тези глобални факти на управлението на планетата, нека си зададем въпроса – откъде идва тази неистова усърдност на тези същества да изпълняват до такава степен строго Кармичния закон, и толкова да се стараят да свършат своята деволюционна работа в страна като България. Не е тайна че главните представители на ложата на тъмнината се опитват да окупират България и да я поставят в своя зависимост. И тъй като това вече не им се удава от десетилетия, тука сега се хвърлят неимоверно огромни количества пари и всякакви средства.

 

Последното им изобретение бе шоу телевизията всяка вечер с която държат в зомби контрол населението на страната. Да, вярно е, че танцуват и пеят, но това са модели по които танцуващите и пеещите са принудени да се покланят на Мамона и разврата. Такава е зададената форма, тоест  форматът на предаването е спуснат отгоре и той се изпълнява дословно и с тези мощни изобретения на Братята на сянката се прави опит да се покори нацията. Икономиката е разрушена, а населението седи пред телевизорите и следи песните и танците на развилнялата се върхушка от зомбирани и поробени изцяло българи, даващи всичко за да излезнат на сцената и да се покажат. Впрегната е по невероятен начин безумната жажда на българина да се покаже и да прояви своята амбиция. Амбицията е оседлана по невероятен начин. Вижте облеклата, вижте поклоните пред Сатанаил, на всичко са готови бедните хорица, само и само да се измъкнат от сивотата в която нацията е потопена нарочно.

Спектакълът с песните и танците е дяволско изобретение, защото отгоре наистина се вижда че населението долу се намира в еуфория, но НЕ СЕ ОТЧИТА ПРЕДИ ТОВА ВЗЕТИЯ ДОПИНГ И ДРОГА, КАКТО И НАСИЛИЕТО ОТ СТРАНА НА ПАРИТЕ НАЛЯТИ В ПОРЕДНИТЕ ШОУ ПРОГРАМИ И ПРЕДАВНИЯ.

  ХЕЛИОПОЛ


Тагове:   българия,


Гласувай:
8



1. despinida - Автора,
04.08.2010 21:50
претенциите ти за нещо повече от прост съгражданин на останалите овце, с нищо не се покриват...
Беше добре, парво да прочетеш това, което си написал, да го редактираш, да изчистиш стилистичните и правописни грешки, които си допуснал и след това да дойдеш да ни обясняваш колко сме зле...и как ти знаеш спасителната пътека, по която да ни изведеш.
Като си толкова отворен, има хиляди начини да се изявиш като лидер.
Препоръчвам ти, първо да се пробваш и да блеснеш в някое риалити-шоу, след това ела при нас, непросветените и ни разкажи кое как е...:)))
цитирай
2. rebellion - претенциите ти за нещо повече от ...
04.08.2010 21:54
despinida написа:
претенциите ти за нещо повече от прост съгражданин на останалите овце, с нищо не се покриват...
Беше добре, парво да прочетеш това, което си написал, да го редактираш, да изчистиш стилистичните и правописни грешки, които си допуснал и след това да дойдеш да ни обясняваш колко сме зле...и как ти знаеш спасителната пътека, по която да ни извезеш.
Като си толкова отворен, има хиляди начини да се изявиш като лидер.
Препоръчвам ти, първо да се пробваш и да блеснеш в някое риалити-шоу, след това ела при нас, непросветените и ни разкажи кое как е...:)))

Хубаво , брой ми грешките, щом са най-важните !
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: rebellion
Категория: Лични дневници
Прочетен: 639287
Постинги: 131
Коментари: 549
Гласове: 1703
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930