Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
17.07.2010 21:48 - Въпросчета за вожда Боко
Автор: rebellion Категория: Лични дневници   
Прочетен: 3730 Коментари: 10 Гласове:
5


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

Въпрос 1. Имате ли и друга освен партийна, връзка с лицето Цветан Цветанов

Пояснение: още преди много години великият Фройд е доказал че демонстрацията на мачизъм е доказателство не за мъжеството на субекта а за наличието на дълбоки вътрешни противоречия на личноста свързани със нейната истинска сексуална ориентация. 

 

Въпрос 2. Поддържали ли сте тайни нерегламентирани контакти с престъпни фигури по време битието си на главен секретар и преди да заемете тази длъжност? Имахте ли съвместен бизнес с някои от тях и с кои?.

 

Въпрос 3. Осъществявали ли сте нерегламентирани официално, лични контакти със служители и агенти на чужди разузнавателни служби? Предоставяхте ли на същите различна информация в нарушение на регламентираните в съотвените инструкции правила?

 

Въпрос 4. Предавали ли сте на същите, без разрешение на правителството и парламента секретна и служебна информация до която сте получили достъп след назначаването си за Главен Секретар?

 

Въпрос 5. Предоставяли ли сте на същите данни и информация за методите на работа, агентура и оперативни интереси на българските специални служби?

 

Въпрос 6. Бил ли сте под натиск или друга форма – компромат. и т.н. официално /или неофициално/, вербуван за агент на чужди разузнавателни служби и уведомихте ли за това официалните български власти. Същият въпрос се отнася и за подготовката ви като агент по времето на Атанас Атанасов от ДСБ.

 

Въпрос 8. По искането и разпореждането на кого от висшестоящите Ви ръководители сте предоставили на чужди разузнавателни служби секретна информация от информационните масиви и архивите на МВР и НСС?

 

Въпрос 9. По искането на кои чужди граждани, агенти на чуждестранни специални служби сте предоставяли незаконно и в нарушение на действащите инструкции информация за български граждани или сте извършвали кадрови промени и уволнения в МВР?

 

Въпрос 10. Участвали ли сте чрез различни фирми в нелегалното пройзводство и контрабанда на маркови цигари и други акцизни стоки?

 

Въпрос 11. Участвали ли сте лично или чрез свои представители в срещи и разговори касаещи осигуряването на охрана на частни структури чрез свързани с вас фирми, по времето когато сте главен секретар на МВР?

 

Въпрос 12. Използвахте ли длъжноста си на Главен секретар за да осигурите допълнителна охрана от служители на жандармерията за обекти охранявани по частни договори на свързаните с  вас фирми?

 

Въпрос 13. Оказвахте ли натиск върху служители от Института по психология на МВР да обявят като психически непригодни неудобни на Вас и на някои чужди спецслужби офицери от МВР?

 

Въпрос 14. Използвали ли сте информационните масиви на МВР за незаконното осигуряване на информация в полза на ваши познати по частни поръчки или по нерегламентирани според инструкциите  запитвания на чужди граждани, фирми и спецслужби?

 

Въпрос 15. Лично ли издадохте заповедта за убийството на Тенчо „Свинаря”, за да бъде окончателно неутрализиран като конкурент на свързани с вас знакови фигури и групировки?

Въпрос 16. Знаехте ли че застреляният Тодор Толев е записвал и документирал всичките си срещи и разговори с Вас и ги е предоставял на чужди граждани и това ли беше причината за неговото убийство? За какво се договорихте с Толев и какви ангажименти поехте към него и респективно неговите чуждестранни покровители и контакти?

 

Въпрос 17. Срещу поемането на какви ангажименти към определени знакови фигури получихте помоща и съдействието им за да може  Цветелина да поеме управлението на СИбанк? Платихте ли с Цветелина данъците си за стотиците милиони евро които получихте след продажбата на пакети от акции на банката.

 

Въпрос 18. Използвахте ли позициите си на Главен секретар за да осигурите протекции   и подпомогнете дейноста на български и чужди фирми и престъпни групировки?

 

 

Въпрос 19.Получавали ли са свързани с вас и фирмите Ви лица, милиони долари кредити и бяха ли те погасени или все още висят на гърба на предвидливо зарязаните ви след това съдружници?  Каква е съдбата на тези лица и за какво бяха използвани милионите долари кредити получени по времето когато все още сте им били съдружник?

 

Въпрос 20. По какви причини напуснахте или бяхте изгонен ог федерацията по таеквондо? Конкретно кой, и за спечелването на какви турнири и забележителни спортни постижения Ви присъди черен колан?

Въпрос 21. Причастен ли сте в битието си на охранител и главен секретар към престъпни действия съдържащи в себе си отделните форми на насилие, убийства, кражби на коли, склоняване към проституция, продажба на наркотици, контрабанда, рекет, изнудване, корупция, създаване и ръководене на организирана престъпна група? Какво ви свързва с извършеното преди няколко години в софийският квартал Дружба убийство на бизнесмен?

Въпрос 22. Участвахте ли и по какъв начин в убийството на ваш служител обвинен от вас че е избягал с пари на фирмата Ви, чийто труп беше намерен захвърлен в пропаст на Врачанският балкан?   

 

Въпрос 23. Участвате ли лично или чрез подставени лица от обкръжението Ви в осигуряването на общински поръчки за определени фирми?  Какъв е процента който получавате по този начин Вие и вашата лична партия от изпълнители?

 

Въпрос 24. С помоща на кои лица и фирми финансирахте участието на личната си партия в местите избори и изборите за евродепутати. По какъв пирамидален начин бяха определени и се събираха огромните парични вноските от отделните кандидати и как се разпределяха в процентно отношение между  ръководството на партията и местните структури?

Пояснение – интересуваме се не от явното а от тайното финансиране, обем и събиране на паричните средства а също така и какъв процент от парите остана лично за вас и вашето близко обкръжение!

 

Въпрос 25. Готов ли сте да участвате и спечелите публичен двубой по ръкопашен бой срещу офицер от силите за специални операции или  СОБТ  който е във вашата теглова категория?

 

Въпрос 26. Готов ли сте да участвате лично и спечелите публичен диспут на тема „Възможности за национално възраждане, икономическо развитие и стабилност на България в условията на световна политическа, финансова и икономическа криза.

 

Въпрос 27. Готов ли сте да участвате публично с представител на друга партия или гражданско движение в самостоятелното публично и без всякакви съветници и помощни материали разработването на  Стратегия за:  Определяне на реални направления за осигуряването на качественно образование, здравеопазване, развитие на стабилна национална финансова система, високотехнологична промишленност, възраждане на селското стопанство, стабилизиране и иновационно техническо и кадрово осигуряване на Въоръжените сили и МВР, неутрализирането на корупцията?

Въпрос 28. Какви тайни ангажименти срещу Българската Православна Църква, народ и другите традиционни религиозни общности в страната поехте на тайната си среща с представители на една антихристиянска етнорелигиозна  ултрафашистка секта отричаща християнството и исляма срещу осигуряване на подкрепата им по време на бъдещите избори?

 

Въпрос 29. Причастен ли сте към умишленно предизвиканите пречки за професионалната  реализация на Маргарита Михнева, Кеворк Кеворкян и други  журналисти, както и към заплахите отправени към някои от тях заради публикуването на отделни истини за вашето минало и персона?

Въпрос 30. Получава ли вашата лична партия незаконни дарения за финансиране на участието си в изборите под формата не на пари а на печатни материали, рекламно време, публикации, транспортни средства и средства за комуникации,

Въпрос 31. Съгласен ли сте да отговорите на всеки от тези въпроси пред полиграф /детектора на лъжата/ и независим екип от български и чуждестранни психолози след което отговорите и резултати да бъдат открито оповестени и публикувани в българските и чуждестранни медии.

 

Необходимо уточнение: Всички гореизложени въпроси рано или късно ще ви бъдат зададени от „лошите и корумпирани” според вас, представители на българското следствие, прокуратура и съд.

 



Гласувай:
5



1. rebellion - Към вожда :
17.07.2010 21:50
Боко, нали си знаеш, че Видов ден винаги идва ?
цитирай
2. chara - Има и още въпросчета!
17.07.2010 22:21
И аз му зададох едно, ама официално, с входящ номер и т.н. по правилата, на 07.06.2010. относно негов приятел и спонсор, някои даже казват, че бил и олигарх - Валентин Златев.
Все още нямам отговор.
Да видим!
цитирай
3. rebellion - И аз му зададох едно, ама официално, ...
17.07.2010 22:29
chara написа:
И аз му зададох едно, ама официално, с входящ номер и т.н. по правилата, на 07.06.2010. относно негов приятел и спонсор, някои даже казват, че бил и олигарх - Валентин Златев.
Все още нямам отговор.
Да видим!

Едва ли ще отговори по свое желание !
Този бивш пожарникар покрай учителя си - Книжния цар , се превърна в изпечен наглец .
цитирай
4. chara - Длъжен е, съгласно действащата нормативна уредба.
17.07.2010 22:32
Но ... да видим.
Става въпрос за това:
http://pozicii.net/2010/06/byala-kniga-na-bezzakoniyata-v-pravets-i-tchast/
http://pozicii.net/2010/06/byala-kniga-na-bezzakoniyata-v-pravets-ve-iitchast/
цитирай
5. rebellion - Но. . . да видим. Става въпрос за т...
17.07.2010 22:38
chara написа:
Но ... да видим.
Става въпрос за това:
http://pozicii.net/2010/06/byala-kniga-na-bezzakoniyata-v-pravets-i-tchast/
http://pozicii.net/2010/06/byala-kniga-na-bezzakoniyata-v-pravets-ve-iitchast/

Зачетох се в статиите . Сериозно е положението както разбирам !
цитирай
6. rebellion - Имам предложение - искате ли да дам ...
17.07.2010 22:41
Имам предложение - искате ли да дам тези линкове в отделен пост , за да ги видят повечко хора, тук в коментарите може да не се видят ?
цитирай
7. chara - Да, ама то си е такова от ... знам ли, от 2008 г
17.07.2010 22:46
откакто излезе книгата на Ю.Рот "Новите български демони", в която имаше "неблагоразумието" да напише за Правец, ползвайки мое есе за частните градове на България.
http://chara.blog.bg/politika/2009/05/10/strahovete-na-novite-bylgarski-demoni.332999
Е, има и предистория всичко това.
Само дето краят не се вижда!
:)
цитирай
8. rebellion - откакто излезе книгата на Ю. Рот ...
17.07.2010 22:53
chara написа:
откакто излезе книгата на Ю.Рот "Новите български демони", в която имаше "неблагоразумието" да напише за Правец, ползвайки мое есе за частните градове на България.
http://chara.blog.bg/politika/2009/05/10/strahovete-na-novite-bylgarski-demoni.332999
Е, има и предистория всичко това.
Само дето краят не се вижда!
:)

Не знаех нищо за тези игри в Правец. Но ето - познатата до болка схема с местния олигарх . Когато бях войник в Петрич също си имаше няколко олигарха , ако не ме лъже паметта един от тях - Чомбе, беше затворил центъра на града, понеже кумуваше !!! И това е малък пример !
цитирай
9. andrei - На този БОКО
19.07.2010 09:58
псевдонима му е Главанака!
цитирай
10. rebellion - псевдонима му е Главанака! И това ...
19.07.2010 10:36
andrei написа:
псевдонима му е Главанака!

И това е на място ! Глава, служеща за закачалка за шапката , а не за мисъл !
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: rebellion
Категория: Лични дневници
Прочетен: 640111
Постинги: 131
Коментари: 549
Гласове: 1703
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930